啱啱玩 COD: (Black OPS) 9v9 好正 wo冇買錯

Lowest ping ~170 with US server.
Closest Japan has 200 ping.

Very disappointing.

雖然ping成百幾, 但感覺都仲可以接受。
有時仲好過mw2。

4850 淨開1920*1080,其他野唔開都唔知會點

雖然ping成百幾, 但感覺都仲可以接受。
有時仲好過mw2。
microwavefood 發表於 2010-11-10 10:34

同意 感覺上好過MW2好多
MW2 果種LAG法係你行行下會彈返去1秒前個location
blackop 唔係話完全feel 唔到lag 不過好少會出現上述果種lag法,
us server 通常180-260幾ms 對住d 60-70ms local player 我都可以top flag 吹脹 XDDD

報返個sys config 先:
q9550
4gb ram
285gtx
行1920x1080 all max effect

耐唔耐先feel 到少少lag 問題不大,
反而我覺得server quality 好緊要我試過join 過一個server 一見人就會卡一下

HD4250玩唔玩到?

吾知4870 (512mb)可吾可以max effect X_X??

報返個sys config 先:
q9550
4gb ram
285gtx
行1920x1080 all max effect

耐唔耐先feel 到少少lag 問題 ...
hamsterspeed 發表於 2010-11-10 11:52

我同你個config一模一樣