其實會唔會出 PC 版 GTA5?

眼見一眾  ps3/ xbox 玩家打得噤開心, 就連ps4 都有消息會出, 但係到依家都好似未有pc 版的消息, 其實係咪唔會出PC 版?
我個人來說係唔識用手制打GTA5 呢類GAME 的, 我之前集集GTA 都有打PC 版GA, 如果今集無, 我會好唔失望!!!

覺得今集無上集GTA 4 咁耐玩
需然一開頭玩個感覺真係好正
估唔到遊戲可以做到呢個地步
不過如果有埋MOD
eg. first person mod,換車,respawn車,真實槍和引擎聲,行人真實mod
玩過gta 4 的ching 都知道呢d先係gta 的精髓 ><

利申: 無玩online

德馬好似有得訂

不過如果有埋MO ...
kenndy2002 發表於 2014-1-24 00:41

整超級跑車,pagani ,bugatti,之後搞ice同enb
畫面真係令到啪啪聲,之後改人物,警察出現率,加埋自己保鏢又開成三四十個好似互火果陣好似無雙咁...
我自己仲改左Iron Man Mod,仲整埋batman車同架裝甲車,得閒扮下batman都得

我反而擔心GTA5 出PC,無左好多MOD
而且GTA5 玩MOD可以無4咁多玩性,我反而想等大神移值個GTA5地圖就夠
畫面我覺得玩ice同enb已經可以同GTA5比

不過自己有玩PS3既GTA5,都明白係設計上GTA5既可玩性真係幾高,好似戰機,動物各種設定,AI等等,細節上真實化很多
我自己一直都唔明點解前代有戰機,去到4反而得返直升機

回復 4# a39g99

好似話同911有關
GTA 4 地點係紐約市..
btw.. GTA V PC 快D出啦

應該在3月左右出...
因為德馬已經有了
不過推算一下
PS3/Xbox 360版出左之後6-9個月內PC版應該會出的了

不過如果有埋MO ...
kenndy2002 發表於 2014-1-24 00:41

係你變左,唔係gta差左..

gta4 遊戲性差過5好多
5加番好多sa既元素(能力值,小遊戲)

整超級跑車,pagani ,bugatti,之後搞ice同enb
畫面真係令到啪啪聲,之後改人物,警察出現率,加埋自己保鏢又 ...
a39g99 發表於 2014-1-24 04:02

4話要強調真實性ma

mod方面唔洗太擔心,只要r* 無搞d傻野特登lock哂d野唔比整mod
基本上都會有人整mod
vc係咁,sa係咁,4都係咁,5唔會有例外
5既可造性比4高好多

回復 9# cb2y

4代 + dlc 差唔多20g..
gta v