第一關 廂型車 都好難過,  老手唔肯玩, 覺悶,
新手唔識玩, 亂咁黎, 一係玩玩下, 唔知玩乜, quit 左.

:diz ...
abcddd888 發表於 2016-3-29 10:34 PM

最尾果關無人肯玩,你邀我

Soical id: Justkill-KC

唔好分15% 比我呀,開槍會唔準的 . 20 % is fair

回覆  觀星是答案

有部份成員需要 「減少」cops 的數目,免得cops 太近你的 apartment ,
我玩時也 ...
M1A1_100 發表於 2016-4-2 08:23 PM

屋主通常行第一個入屋多數都入到,  第二個都有機, 行第三四 位通常都要係咁轉圈先入到

回覆  abcddd888

我遇到的多數都係 modders, 我(沒有任何cheating), 由上年年頭on and off 玩到現在的 ...
M1A1_100 發表於 2016-4-3 08:22 PM

由PS3 開始玩果到應該大約300-400 lv

隻6球郵輪其實買唔買好?

我見圖片有升直升機坪, 睡房咁, 係咪買左會好似多左間屋咁?
會唔會好易比人炸? ...
abcddd888 發表於 2016-4-6 07:42 PM

係好似多咗間屋咁。遊艇可以開防禦mode, 一有飛行物體飛近就會自動擊落,  陸地狙擊過黎就無符了,一係入船艙,一係企另一邊船身

買 8 球個隻啦 ~ 我依家都儲左 5 球
觀星是答案 發表於 2016-4-9 11:24 AM

8球果隻 + 裝飾 + 土高金, 一千萬剛好

所以點解Online版長做長有  

via LG E960, LG H815T, HTC Flounder LTE
astrial 發表於 2016-4-10 10:06 PM

可唔可以我賣返 800萬比佢, 但只收 $400