DMC5 行今日有

我要download 版
等多日

我玩Steam版,唔知係咪今晚12點解鎖

TOP

回覆 2# 鋼練

Below are the regional launch times for Devil May Cry 5.

Europe/Asia/APAC Regions:

・Mar. 7th 4:00pm PST
・Mar. 7th 7:00pm EST
・Mar. 8th UTC (+0) 0:00am, midnight London
・Mar. 8th 8:00am HKT / China
・Mar. 8th 9:00am JST
・Mar. 8th 11:00am Australia (UTC +11)

TOP

回覆 3# akitohk

都估到 Steam既game冇得偷跑...更新/推出都係8點正

真係完全冇列外...

TOP

本帖最後由 WAI2 於 2019-3-7 16:36 編輯

今日出面偷跑左PS4 $390~398

TOP

諗緊買佢定買Sekiro好
DMC5 STEAM版太貴,如果唔係應該已經買左

TOP

回覆 6# kelvin0502

Steam個價梗係貴啦,$458普通版,$539豪華版

GMG嗰邊做緊$360左右...我覺得新game算係咁了

我買豪華版$417左右

TOP

哪有錢.jpg

TOP

3百幾買咗Steam版

TOP

玩過之前感覺一般,收到code就放,等division

TOP