[家機遊戲] 想問PS4有無類似Front Mission的機械人game

即係可以通過賺錢去改造機體或強化機體果種......以為PSone年代的Front Mission真係好好玩

Front Mission唔知你指戰棋版定動作版

如果係想玩砌機
PS4真係唔覺有大作
小品我知有呢2款
ASSAULT GUNNERS, 刷資源開發/升級, 可以設定埋隊友機體, 3D動作
https://www.youtube.com/watch?v=CE3x_smXNJk
ダマスカスギヤ, 刷零件, 豬隊友AI, 2D動作
https://www.youtube.com/watch?v=BOzJpROUYAU

NEW GUNDAM BREAKER請當佢唔存在

咪出咗隻新game用front mission世界背景?

餓狼 發表於 2019-3-26 10:37

你講人設好metal gear嗰隻?

回覆 1# ttboy-max

超任果兩集 戰棋 同外傳 橫向動作射擊 先正斗

餓狼 發表於 2019-3-26 10:37

left alive, 專登勺難玩家的垃圾級遊戲.  未見過有人玩到後面, 唔知會唔會有機械人駕駛.

left alive, 專登勺難玩家的垃圾級遊戲.  未見過有人玩到後面, 唔知會唔會有機械人駕駛. ...
getterwing 發表於 2019-3-27 15:23

唔怪之得
提都冇人提

front mission 以前真係好好玩.... 動作 game 就 no 了~
申 : 間中仲玩下 Front Mission 4

Front Mission唔知你指戰棋版定動作版

如果係想玩砌機
PS4真係唔覺有大作
小品我知有呢2款
ASSAULT GUNNER ...
us54gzl 發表於 2019-3-25 12:02

戰棋果隻.....可以係每個mission之間去搏鬥場搵錢換下不同武器及零件.....

front mission 以前真係好好玩.... 動作 game 就 no 了~
申 : 間中仲玩下 Front Mission 4 ...
ventra 發表於 2019-3-28 01:31

係....改左射擊game就無咁好玩