[電腦遊戲] Anno 1800

Anyone playing? free beta until 14 Apr.

都唔平......成五舊水~~~~~~

俄仔網賣緊1999盧布
https://store.ubi.com/ru/anno-1800/5b647010ef3aa548048c5958.html
脷伸:買左, 1404初版開始上癮無得唔玩

俄仔網賣緊1999盧布

脷伸:買左, 1404初版開始上癮無得唔玩
nelsonlee130 發表於 2019-4-16 21:32

我個ubisoft 係香港account, 可唔可以直接用來買其他地區嘅game?
另,standard 同deluxe 版有什麼分別?

ps 啲games係steam如果有lock region, 係唔得嘅

回覆 4# takayo72

未聽過uPlay ac有分區
Web uPlay格完價開VPN直到比錢前
Deluxe版多個未出的DLC

回復 5 #nelsonlee130

哦....都要用vpn先畀到其他地區既錢

via HKEPC Reader for Android

回覆 6# takayo72

基本吧
話說我都唔明
俄國/中國定價都平香港/日本成截
歐盟就話稅貴者

回覆  takayo72

基本吧
話說我都唔明
俄國/中國定價都平香港/日本成截
歐盟就話稅貴者 ...
nelsonlee130 發表於 2019-4-17 09:10

如吸引...如果STEAM 係2百零蚊狗沖左, 太耐冇玩過比較好玩既RTS

1050TI + I5-2400 行1080 HIGH 唔算好順

回復 7 #nelsonlee130

可能同生活水平有關

回復 nelsonlee130

可能同生活水平有關  

takayo72 發表於 2019-4-17 09:43

題外話:
現實,香港真係有咁多閑錢,可能我窮,生活所需已經食左大部份,睇睇堅尼系數就知。應該用Big Mac指數,較貼近現實。