[電腦遊戲] Wolfenstein: Youngblood 原來都幾難玩

打好多槍頭都唔死, 又少子彈
可能我唔識玩

無人玩?
1070ti開1080p maxed out都窒

Wolfenstein 呢區黎講應該比較冷門......

有人帶左幾次開始熟點玩, 都唔係咁差
FPS高但係都lag唔係好明, 可能係VRAM近頂
慢慢左右移動好易lag

藍MON之後... 再進GAME存檔都壞埋

我依家仲DL緊,睇下RTX 2080可以開到幾高
有冇人係買碟版然後去STEAM度DL?
今集碟裝好似只可以係Bethesda度DL?

我依家仲DL緊,睇下RTX 2080可以開到幾高
有冇人係買碟版然後去STEAM度DL?
今集碟裝好似只可以係Bethesda度D ...
monarchy_empero 發表於 2019-7-28 19:24

1070TI 1080P Present超高都少lag
超高之上仲有2級

藍MON之後... 再進GAME存檔都壞埋
kr123456 發表於 2019-7-28 19:12

未試過BSOD, 但按~會出command mode

1070TI 1080P Present超高都少lag
超高之上仲有2級
kcthomlau 發表於 2019-7-28 07:33 PM

1070Ti算係咁架啦,佢依家只係中階級
而且新血係新GAME,一定對硬件要求高,隻隻大作GAME都係
我以前係GTX 780 SLI,打Crysis 3同當年的新GAME都唔知幾爽
但1~2年後的新GAME就開始要降下畫質先可以換黎60fps
後來其中一張780壞左,換1070頂住先,然後又壞,今次直頭上2080
到依家都仲未試下佢RTX,因為我手頭上的GAME係唔支援RTX,今次新血話可以支援RTX,所以我真係要睇下畫質有幾棒
如果你話下下追畫質有鬼用咩,打打殺殺之餘根本唔會留意到細節,係,呢句都啱的
不過,如果有得你擇,你要PS3畫質定頂級畫質先??
我就一定要頂級畫質.

未試過BSOD, 但按~會出command mode
kcthomlau 發表於 2019-7-28 19:34

~遊戲引擎自帶嘅...正常嘅
琴晚玩下玩下藍MON=冇正式自動儲存,再開game嘅時候 個SAVE咁就壞咗  要重新玩過

講返隻game先
據我所知  唔同嘅槍+槍升級之後(睇情景)對超級士兵或特殊兵種打落特別痛,配得好易打好多
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊