[電腦遊戲] WOWS 戰艦世界

各位艦長們,

2019推坑新手邀請碼及連結

WoWs
邀請新手邀請連結可以跟新手邀請碼疊用
連結獎勵:
​新加入朋友的獎勵 及 回歸朋友的獎勵
1・英國6階加值主力艦Warspite;(當玩到6階船時發送)
2・蘇聯2階加值巡洋艦Diana Lima;
3・14天P帳和其他獎勵。

A新碼-新手邀請碼) WOWSXAL19
獎勵
1) 蘇聯巡洋T3 (三階)金船 Aurora極光號
2) 800達布隆
3) 7天P帳
4) 除特殊信號旗外各10面
-----------------------------------------

ROYAL NAVY活動公會
公會簡稱: -RN-
公會名稱: ROYAL NAVY -HONG KONG
戰績要求: 不需要
此公會為休閒公會
方便新手起步
各自活動
歡迎自行帶隊出發

官網https://worldofwarships.asia/zh-tw/
舊文討論連結https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2402459
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

WGBIRTHWGBIRTHDAY21
獎勵代碼
(含消耗品,迷彩,信號旗)

多謝,收起佢先

thx

回覆 2# greatnews

big thx ar

重以為已經無人玩
同場有空母已經超難用驅逐...

https://www.youtube.com/watch?v=Smg21DH_8lk
Replay 重播
不過講真走位應該好大問題 , 畢竟好怕比空母提早收工...

重未計豬隊友 (不過主要問題對面兩隻Asashio) ...

北卡點玩呀!次次打贏打輸都倒貼20K credit ...

北卡點玩呀!次次打贏打輸都倒貼20K credit ...
winsel 發表於 18-8-2019 12:06 AM

用旗 + 用塗裝
每場至少殺一隻

用旗 + 用塗裝
每場至少殺一隻
dom 發表於 2019-8-18 20:59

如果殺到1隻肯定唔使倒扣...
我有用塗裝, 但都無用, 如果無打沉船...

如果殺到1隻肯定唔使倒扣...
我有用塗裝, 但都無用, 如果無打沉船...
winsel 發表於 18-8-2019 11:01 PM

無辦法....
殺唔到一係就打高傷害 + Map objective..
輸既話重慘

呢場贏 開麥姐都係 267k ... *已經係高級會員 + skin + +20% credit 旗
如果發現打極都虧錢試下用下手上金船 磨下錢...

不過北卡係依家係垃圾....... (我講緊係白板)
- Surface Detection 目標又大
- 甲板好食 HE ( 都未係 IFHE ..)
- 垃圾副砲, 數值好睇既 AA 無用的 , < 3km 1.5km 先勁把鬼咩
- 空母AP 艦爆彈炸好痛
- 呢隻野我懷疑 Sigma 1.5 都唔知有無, 遠中近都砲散到無朋友
- 垃圾 Rudder 慢反應
- 24kt ... 慢

我玩 Amagi , 法戰都覺得好用過 玩NC ....