[電腦遊戲] 買Gears 5前一問

請問有冇人可以話我知
如果買XB1版Gears 5,係唔係可以響win 10度玩到?
唔係講緊串流連接,而係M$ store度可以下載到來玩
THX~

join $10 Xbox Game Pass Ultimate can play at win10.

試過win10 windows store直接買xbox bio hazard 7, 用win10直接玩到,應該所有支援xbox play anywhere既game都得

如果係需要 XB 同 WINDOWS 兩個平台都玩到就買 WINDOWS STORE 版
有寫 XBOX ANYWHERE 既 GAME 都可以係 WINDOWS 玩
不過如果你要玩MOD, 就要買 STEAM 版
UWP 唔支援任何 MOD

Win7用家谂住買來玩

如果係需要 XB 同 WINDOWS 兩個平台都玩到就買 WINDOWS STORE 版
有寫 XBOX ANYWHERE 既 GAME 都可以係 WIN ...
HKZonda 發表於 2019-9-14 09:58 AM

不過依家G5有MOD可以玩咩?

不過依家G5有MOD可以玩咩?
monarchy_empero 發表於 2019-9-14 18:28

隻 GAME 先出左幾日, 暫時未有

建議20蚊2個月PC GAME PASS 試左先, 岩就到時再俾錢,
玩到兩個月後再買又隨時黑五有特價
上次4我第一日買, 之後未夠1個月就半價

我之前整左36個月GAME PASS ULTIMATE
早兩日玩完難既故事mode, 同玩左兩場1-50wave 持久戰
亦由第一集玩到5, 5對我黎講失望程度比4低, 但同1-3比都仲係爭好遠
畫面係靚, graphic優化都好, 1080TI開4K全特效都穩60fps係間中一兩下落到50
但故事麻麻個end仲要硬cut同埋無啦啦好似想學另一隻GOW(god of war)咁open world
整左兩個ACT係半open world, 但效果個人覺得好怪
single play算無咩bug, 但mp(持久戰)都幾多怪bug

需要 Windows 10 (最新更新) 和 Xbox (Beta 測試版) 應用程式,方可暢玩電腦遊戲

建議20蚊2個月PC GAME PASS 試左先, 岩就到時再俾錢,
玩到兩個月後再買又隨時黑五有特價
上次4我第 ...
akitohk 發表於 2019-9-14 21:48

需要 Windows 10 (最新更新) 和 Xbox (Beta 測試版) 應用程式,方可暢玩電腦遊戲