[電腦遊戲] Free game: Destiny 2

PlayStation, Xbox and Steam

via HKEPC Reader for Android

仲可以cross-platform save

超垃圾GAME喎呢隻
當年PS PLUS送時瀨過野
繁中版多BUG到玩唔到都完全唔FIX, 每幾分鐘就要RESTART隻GAME
勉強爆左劇情即刪GAME
當初比錢買GAME班友真係慘過買仙股
WAREFRAME基本免費都仲好玩過佢N倍

超垃圾GAME喎呢隻
當年PS PLUS送時瀨過野
繁中版多BUG到玩唔到都完全唔FIX, 每幾分鐘就要RESTART隻GAME
勉 ...
us54gzl 發表於 2019-10-3 12:09

ching 記錯anthem ?? 我blizzard送果期玩,, 無hang過wor

唔係之前 free 左架咩? 印象中我有 install 過玩左一陣

唔係之前 free 左架咩? 印象中我有 install 過玩左一陣
IanW 發表於 2019-10-3 14:44

arm arm 由blizzard > steam

ching 記錯anthem ?? 我blizzard送果期玩,, 無hang過wor
benny8888 發表於 2019-10-3 14:40

天命2
PS4繁中出UI會有問題會LAG HANG 出唔到字(其他主機冇玩唔知)
你唔開MENU係冇問題, 所以可以打到主線
但你刷完裝要開黎睇係睇唔到嘅
重開GAME正常返, 睇完砌完, 隔幾分鐘再開MENU又黎過

天命2
PS4繁中出UI會有問題會LAG HANG 出唔到字(其他主機冇玩唔知)
你唔開MENU係冇問題, 所以可以打到主 ...
us54gzl 發表於 2019-10-3 15:25

oo ps4 i play pc ver sorry

仲有人太多時間整埋片做比較, 佢話等2,30秒先出其實已經算快, 我用PS4 PRO可以等成分鐘都未出添, 點玩?
https://www.youtube.com/watch?v=bz7pVeQaU2k

好奇過左巴哈睇下依家件事搞成點
原來官方一路拖
由BETA拖到正式出左2年先話會上年12月會修正
結果到繼續拖到今年6月都仲未修(個POST冇更新講依家修左未, 我估可能頂唔順已經棄GAME)
呢間野真係可以BLACK LIST, 免費送都嫌晒時間晒BANDWIDTH