繼續燒~~~~~

繼續燒~~~~~

takayo72 發表於 2019-10-16 07:44

最想知佢點樣封個 Blizzcon.... 駛唔駛搜身至入得呢?

動視暴雪嘅抵制潮應該會持續到後年。

COD新作都有受人抵制。

blizzcon前有第三方放料話會有diablo 4同diablo 2 remastered消息喎~~~~~

聽住先

blizzcon前有第三方放料話會有diablo 4同diablo 2 remastered消息喎~~~~~

聽住先
takayo72 發表於 2019-10-25 06:58

佢死都要死個 Diablo 4 出黎.... 上年出個 Diablo mobile 出黎已經小到七彩...
今年就算無事無幹, 佢都要煲煲個 Diablo 4.
而家直頭係救亡.

Blizzard... 不了.......

原來 騰訊 入左股... 即刻delete
唔怪得個diablo mobile咁鬼大陸style...又課金style...原來已經大陸化

原來 騰訊 入左股... 即刻delete
唔怪得個diablo mobile咁鬼大陸style...又課金style...原來已經大陸化 ...
newshun 發表於 2019-10-26 02:08 AM

你以為只入股Blizzard?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

收佢啲錢我覺得無問題既,公司真係撑唔住既唯有忍辱負重,但奶到暴雪咁真係狗也不屌

via HKEPC Reader for Android

暴雪承認自己犯錯wor,減輕左判決
  ' 好多人而家只睇立場,唔睇真相。' ...
summytsoi 發表於 2019-10-13 02:37

畀人boycotted 之後先認錯,It's too late.