[電腦遊戲] 剛剛打爆Bloodbrone又傳有Pc板~

剛剛先比血源玩咗一輪,又話有pc版,近期好似好多ps4獨家遊戲出返pc版,不過呢隻係唔差,玩開黑魂,隻狼呢D係幾合適~
我都有好耐未自殘過 比佢玩到死完又死

輪椅阿伯呢個滿地白花呢個景咁似隻狼,一齊係到拍外景點 應該係隻狼似佢
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

電腦唔用手制唔知玩唔玩得掂

近年這些難度超高的動作遊戲實在很折騰人...

唔信會出pc版囉

呢間公司一向有pc遊戲,可能同sony有D約所以無出,而家ps4都黃昏期,出都唔係好奇。而且pc方面黑魂,隻狼都好高評價,地平線親生仔甘到有得出喇

Bloodborne Remastered (PS5 /  PC)
https://www.youtube.com/watch?v=cL5ttJ-7E8Q

60 fps

電腦唔用手制唔知玩唔玩得掂
sandman.t 發表於 2020-6-11 19:59

DS 我都係用手制玩, 用 keyboard 無 analog 好惡玩

其實而加無人同錢作對,真係永久獨佔既一係諗唔開,一係本來就無乜人想玩

但時間都係一個問題丫.....

MHW夠有PC版啦,係 畫面靚好多 bugs仲多

但PS4用戶機乎玩到棄game先黎出,我只能話 無PS4既用家,而加出左PC值得一玩

Dark Soul果D又係,擺到明係玩入侵既,梗係即時買黎玩最過癮

但純單機遊戲既,遲D玩唔差幾遠既,係睇個人是否真正想玩

SW隻薩爾達大把人youtube睇完就懶得玩,跟本個心就唔係想玩

放心薩爾達我都打爆咗
MHW呢啲其實一星期內就可以打爆(一出即玩都係幾日内,我玩過好多隻都係狗沖)

Bloodbrone PS4 之前送左, 過左第一關之後覺得好難玩就冇再玩了