無聊裝個guild wars 2 嚟玩下 + Lost Ark 將會登陸NW/EU

未玩過.........

另外
可能好多人已忘記咗果隻韓國mmo Lost Ark.
雖則官方新聞沒提及邊隻mmo, 最大可能都係Lost Art NW/EU 終於來臨,由amazon game studio 負責。
話說Lost Art俄羅斯已推出咗好一段時間,嚟梗9月就會登陸日本,Lost Art日文版會係有最新嘅content 包括season 2。唔記得咗係close定open beta。

https://www.amazongames.com/en-u ... -with-smilegate-rpg

講番guild wars, 安裝完登入,發現原來我以前係咁已玩過,有個lvl2嘅char係到

我知點解以前玩幾玩就唔玩,係唔習慣佢個combat control. 個left mouse button 係唔會用來做任何attack
咁點樣一路按WASD 移動又可以隻手指按上面1-9 嘅skills ?

講番guild wars, 安裝完登入,發現原來我以前係咁已玩過,有個lvl2嘅char係到

我知點解以前玩幾玩就 ...
takayo72 發表於 2020-8-23 08:05

Attack都係Skills button, default俊係1, 你可以自己set做其他key

我知點解以前玩幾玩就 ...
takayo72 發表於 2020-8-23 08:05

移動同用 skill 之間, 基本上都有足夠時間你郁手指的.
而且 hold  WASD + 1-4, 其實都唔係咁大問題.
好快就"上手".

其實 guild wars 1 & 2 都好好玩~~~

玩 gw2 好似返工咁, 每日要login, 個每日任務. 我都有一排無 login

回復 6 #walleinad

但新手乜gears都無,skills未unlock, lvl低得可憐點做任務?

via HKEPC Reader for Android

回復 walleinad

但新手乜gears都無,skills未unlock, lvl低得可憐點做任務?

via HKEPC Reader for Andro ...
takayo72 發表於 2020-8-27 19:33

好多 quest 唔洗點打.

激戰2仲有人玩?
果陣跟公會打團戰真係好正...一大班人

隻mmo仲有不斷推出新content㗎

仲唔只,黎梗11月係steam上架