而家淘寶仲有無平GAME賣?

而家話鎖區, 只係鎖大陸IP?

而家話鎖區, 只係鎖大陸IP?
jerrychan0610 發表於 2020-9-9 11:23

你講 steam?
唔可以誇區, 但仲可以小號 share... 所以多數係買個新account返來... 把鬼.

你講 steam?
唔可以誇區, 但仲可以小號 share... 所以多數係買個新account返來... 把鬼. ...
mcdull 發表於 2020-9-9 11:39

以前可以帳戶轉區買平GAME, 買完再轉回香港.
以前話唔可以成日轉, 要隔30天, 所以地區一直在中國.
但上個星期打算轉回香港, 但要客服人手先可以轉到香港.

以前可以帳戶轉區買平GAME, 買完再轉回香港.
以前話唔可以成日轉, 要隔30天, 所以地區一直在中國.
但上個 ...
jerrychan0610 發表於 2020-9-9 12:35

其實一時時... 好早之前有時都要經客服轉. 但香港人轉就間單... 因為佢都知經常兩地走... 今時今日... 遲啲取消埋港區都唔定添...

其實一時時... 好早之前有時都要經客服轉. 但香港人轉就間單... 因為佢都知經常兩地走... 今時今日... ...
mcdull 發表於 2020-9-9 12:43

如果經常轉俄仔好難解釋

如果經常轉俄仔好難解釋
jerrychan0610 發表於 2020-9-9 14:12

俄仔就唔好諗啦. 一係用副號, 否則分分鐘佢同你全reset..

steam 在大陸仲有game 賣咩

俄仔就唔好諗啦. 一係用副號, 否則分分鐘佢同你全reset..
mcdull 發表於 2020-9-9 15:21

有實例?
因為聽到既都唔係親身體驗

有實例?
因為聽到既都唔係親身體驗
kcthomlau 發表於 2020-9-9 21:07

實例果個咪小粉紅去投訴台灣 game... Steam 好好人咁同佢由俄區reset返去國區囉....
入面既俄區game當然........