[家機遊戲] Monster hunter Rise又嚟喇~

玩世界玩得多,D畫面差好多,不過咁次走日本風,D音樂好日本Feel

體驗版將於 1 月 8 日(五)至 2 月 1 日(一)限時開放下載遊玩

3月26有排等
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今晚試一試

睇下係走MHW線,定4/4G線

話說果隻好似泡狐龍黎,即係有泡沫之舞

睇下今集有無D黑鎧啊,月迅啊,白疾風果D

等你班友唔練飛撲又無技術丫拿......

以前4 Key任黑鎧,睇班友一橫掃就死都係樂趣黎

隻狼上身,周圍飛.....

隻狼Feel
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今晚試一試

睇下係走MHW線,定4/4G線

話說果隻好似泡狐龍黎,即係有泡沫之舞

睇下今集有無D黑鎧 ...
Rosa 發表於 2021-1-8 10:27

玩完MHW再玩返GU好唔習慣.....

玩完MHW再玩返GU好唔習慣.....
燕子盜 發表於 2021-1-8 10:41

難聽D講句...MHW擺明比新員工試手

有D似紅白機隻Contra Force,其實本身佢唔係魂斗羅,原身有個名的

Konami怕呢隻新作唔受歡迎,就 "比" 魂斗羅個名佢.........

講真丫,閃光彈bugs都唔知fix左幾耐,又出番黎,明顯唔係同一班人做

不過,MHW整體都算好玩既

但我會話佢唔算係MH,而係一隻較美式風格既遊戲

難聽D講句...MHW擺明比新員工試手

有D似紅白機隻Contra Force,其實本身佢唔係魂斗羅,原身有個名的

Ko ...
Rosa 發表於 2021-1-8 10:50

咁MHW真係用呢吸引新手,
如果佢一出就好似以往嘅系列咁我諗好多人連隻大鳥都過唔到棄GAME

咁MHW真係用呢吸引新手,
如果佢一出就好似以往嘅系列咁我諗好多人連隻大鳥都過唔到棄GAME ...
燕子盜 發表於 2021-1-8 11:09

你岩既之前有好多作,太刀高手化

無得做太刀亂掃黨,但有技術的話機乎有2G水平既輸出

4G果陣我用天迴太刀掃到隻豪山龍退到地圖以外

殺左之後全部無得掘條屍係地圖外面

話說今次日本村,出番水獸,睇落同MH3有D關

MH3G好少古龍

煌黑、煉黑、夆山/靈山、大海龍/皇海龍

煌黑剛剛出左,唔通出煉黑

銀火裝 封龍劍真絕一門

玩咗先講
今晚又可以嚟料

玩咗先講
今晚又可以嚟料
餓狼 發表於 2021-1-8 11:56

唔知會唔會同MHW一樣beta都有得連線玩

果陣MHW試玩,好多日文名既人入場,明顯個個都打開MH,好記得有個叫ガンダム既友仔

但隻game出左之後,就越黎越少呢D識打既玩家了一個二個連閃光彈點用都唔識