[教學] 有冇邊到一次過睇晒邊到有咩免費遊戲?

或者有折扣 / 免費試玩 的遊戲或其DEMO?

Chroma 有個插件叫 Augmented Steam
利用isthereanydeal.com數據展示最低價網站

如果想要限時免費, 我睇開r/FreeGameFindings

見REDDIT見有人話由佢到買的CODE要用VPN去另一個區才可以ACTIVATE到. 但STREAM 其實有明文禁止咁做. 有機會 ...
askl 發表於 2021-2-11 22:40

因為有啲遊戲因為分區, 特價都有不同
佢自己貪平買買其他國家嘅code
要買就買ROW / Global

見REDDIT見有人話由佢到買的CODE要用VPN去另一個區才可以ACTIVATE到. 但STREAM 其實有明文禁止咁做. 有機會BAN AC 的.

回覆 11# aumeilo

即係佢就秒秒鐘睇住個市, 有比貨CODE就買一大批. 我地唔係花時間秒秒鐘睇住的話, 想買平CODE就當俾少少手續費佢咁, 由佢到買.

明白. 咁即係有可能到我買時, 條CODE有機會EXPIRE左....
askl 發表於 2021-2-11 20:54

基本唔會有呢個問題,佢地真金白銀買既code基本唔會限時
舊遊戲可以賣得好平,因為好多曾經bundle過

其實佢哋只係特價嘅時候買code,然後用貴少少嘅價賣返出嚟賺少少錢
aumeilo 發表於 2021-2-11 20:52

明白. 咁即係有可能到我買時, 條CODE有機會EXPIRE左....

回覆  鋼練

謝. 佢有好多特別平價的"key shop". 其實係咪好似淘寶賣家咁, 佢係用黑卡黑點去買左隻遊戲的K ...
askl 發表於 2021-2-11 18:23

其實佢哋只係特價嘅時候買code,然後用貴少少嘅價賣返出嚟賺少少錢

回覆 7# Dcup

老番我都玩左20年. 不過而家玩老番麻煩左好多, CRACK / KEY 都麻煩左好多, 又要關ANTIVIRUS....我PREFER俾少少錢買正版了.