[電腦遊戲] 想請問 Batman Arkham Knight 係咪要完成Riddler 先真正爆到機?

2百幾個有排搵喎

解迷還好, 最怕限時個d
如果真係一個都不能少(243個), 咁我唯有放棄
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係, 一個都不能少, 要捉到riddler先有真結局.

呢堆 "?" 除左要搵, 有D係要點過機關先攞到, 而且仲要玩賽車, 又有格鬥............ 真心唔係 "搵" 咁簡單.

覺得唔想咁煩就youtube睇喇.  不過當年我都捉埋佢

我已經有睇架咧, 唔係玩到2047

好似依d咁, 佢咁高手都冇咩buffer, 我驚我唔知要試幾多次
https://youtu.be/AOt-IVw1vNo?t=1380

我已經有睇架咧, 唔係玩到2047

好似依d咁, 佢咁高手都冇咩buffer, 我驚我唔知要試幾多次:hitwall ...
asimo 發表於 2021-6-8 20:19

呢類其實唔難, 冇你想像中咁難搞的. 果時我試一兩次就過到.
我覺得真係難果D係地底賽車場, 好多機關果D....真係retry都想咬爆個joypad

嗰啲「?」真係好難儲,當年都放棄咗,直接打大佬

乜原來仲有另一個儲齊「?」既結局咖?

嗰啲「?」真係好難儲,當年都放棄咗,直接打大佬

乜原來仲有另一個儲齊「?」既結局咖? ...
dearkaki 發表於 2021-6-9 13:59

係,    段結局會唔同.

我玩咗好耐先至解晒所有謎語,Steam個遊戲時間紀錄係 201.1個小時。

我玩咗好耐先至解晒所有謎語,Steam個遊戲時間紀錄係 201.1個小時。
HighLamb 發表於 2021-6-9 15:41

嘩, 二百粒鐘, 你玩埋new game plus?

我只係100%爆第一次, 唔記得打左幾耐, 可能五六十個鐘.

嘩, 二百粒鐘, 你玩埋new game plus?

我只係100%爆第一次, 唔記得打左幾耐, 可能五六十個鐘. ...
getterwing 發表於 2021-6-11 10:52

係,過埋New Game plus,仲unlock咗110個achievements (110/113 97%)。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

出end credit我當爆咗㗎喇