我又學人quote下先

判詞有提咩???
你自己又話冇睇

咁係3X3估?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我又學人quote下先

判詞有提咩???
你自己又話冇睇

咁係3X3估?
餓狼 發表於 2021-9-15 14:05

份野 load 左睇完第一頁就唔睇落去...
野野都要問.... 話埋係邊個 section 都唔去睇.

你自己用前面條數去 search 啦....
acrobat 內按 ctrl-F 就可以了.

份野 load 左睇完第一頁就唔睇落去...
野野都要問.... 話埋係邊個 section 都唔去睇.

你自己用前面條數 ...
IanW 發表於 2021-9-15 14:11

下?
你話有嘅嘢自己又話冇睇又要我搵俾你?
你冇嘢呀

我問你有定冇
有就有
冇就冇

好難答咪唔好回我囉
我冇逼你答㗎
我問下咋

你自己話有
跟住又話自己其實冇睇過

下?
你話有嘅嘢自己又話冇睇又要我搵俾你?
你冇嘢呀

我問你有定冇
有就有
冇就冇

好難答咪唔好回我囉
我冇逼你答㗎
我問下咋

你自己話有
跟住又話自己其實冇睇過
餓狼 發表於 2021-9-15 14:15

死唔死.... 去到第十頁, 仲充分展示對單野係一知半解, 不求甚解....
就去同人死吹爛吹死係度頂....

我無睇「晒」全份百幾頁, 但有睇我覺得有興趣的段落.
睇野可唔可以睇晒人全句, 唔好食左人幾隻字呢?

自己用條數 search 啦, 條數係直接係份判詞度 copy 出黎

死唔死.... 去到第十頁, 仲充分展示對單野係一知半解, 不求甚解....
就去同人死吹爛吹死係度頂....

我 ...
IanW 發表於 2021-9-15 14:23

判詞講到明
Epic提告係非報復性嘅
因為由Epic提供晒所有內部文件
有晒違反合約資料同預咗賠償

去到Remedy部份 即係你講呢部份
1 就Epic要俾返果2個月內自己收咗嘅30%
2 就Apple有全權決定同Epic間嘅dpla

份Statement喺前面都講到明Epic預咗

邊part有講佢claim agaist呢堆嘢?

仲有
講多次啦

US$12,167,719 唔係樓主所講嘅Fortnite嘅revenue

US$12,167,719 嘅revenue 喺編statement清楚寫明呢個數只係2020 8-10月 iOS經Epic自家payment嘅數
笨唔係Fortnite嘅revenue

如果你話Fortnite嘅revenue....

求其啦
是但啦

我quote㗎咋
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

仲有
講多次啦

US$12,167,719 唔係樓主所講嘅Fortnite嘅revenue

US$12,167,719 嘅revenue 喺編statement ...
餓狼 發表於 2021-9-15 18:08

哦? 係喎.... 睇漏了喎.
Thank You.

41樓的 Rosa 版友, 唔好意思唔覺意老點左你, 按樓上, 上年單年應是 US$5.1B 才對~~~ Sorry

判詞講到明
Epic提告係非報復性嘅
因為由Epic提供晒所有內部文件
有晒違反合約資料同預咗賠償

去到Remed ...
餓狼 發表於 2021-9-15 17:58

咁你而家弄清楚有幾多單 case, 雙方有乜要做, 大約係有乜野要賠了, 對不?

學習一下, 先睇多一點, 資料清楚多一點, 去討論, 唔係乜都唔清楚就一句車埋人度.
學習一下, 別人的角度同睇法.
理解一下, 別人的論據.
理解一下, 同一件事, 同一個判決, 唔同人係有唔同的睇法.
可以不同意別人的觀點, 但別人不一定是錯.
好多時觀點未必能分對錯的.

有人會睇錢睇到最大, 賠左成六百萬美金... 好鬼多呢....
有人會睇打開缺口睇到最大, 後面的才是重點.
有人會覺得死左 d developer 戶口才是最大鑊.
有人會覺得兩台互片其實只係分贓唔勻, 對用戶其實一點分別都沒有.
有人會有第五, 第六, 第 n 種「重點」出黎.

唔係大家唔同的睇法就一句扭曲車埋去, 結果只係凸顯什麼是膚淺而已.

哦? 係喎.... 睇漏了喎.
Thank You.

41樓的 Rosa 版友, 唔好意思唔覺意老點左你, 按樓上, 上年單年應是  ...
IanW 發表於 2021-9-16 09:11

證明我未po之前你根本冇睇果份statement

咁你而家弄清楚有幾多單 case, 雙方有乜要做, 大約係有乜野要賠了, 對不?

學習一下, 先睇多一點, 資料清 ...
IanW 發表於 2021-9-16 09:19

我會第一個po之前已經睇咗份statement
而針對你#1嘅post話係扭曲事實
點扭曲
我前面已經舉晒例子唔repeat啦

你係咁叫我search果部份
就係判詞最未部份
法官列咗2個補救措施
1.  係Epic照收入俾返30% commission Apple
2.  Apple 保留佢同Epic之間agreement嘅決定權
就係咁多

補救措施 = Epic嘅claim?
有list Epic 其他claim?

我只見到
1.  Epic照合約俾返commission, 連penalty都冇,完全冇懲罰性
2.  只提到合約,冇提任何細節喎,有講上唔上架咩?

最重要係法官強調嘅,睇唔到提告係報復性,但係Epic又冇講challenge嘅理由,同事係預咗呢d補救措施

成個判決
點睇到Epic大敗?
連堂費都係各自科水