我估至少要佢自身的功能追倒 Steam 八九成啦.
功能上差不多, 入面個 library 又有返咁上下數量, 咁 d 人 ...
IanW 發表於 2021-9-14 16:45

同時MS都做緊野,收購左幾間game公司

新xbox應該點都會黎一波獨佔攻勢

EPIC呢方面又要再追

「同你講嘅落差算唔算大呢?」
我(其實係篇報導) 係指出左個結果的實際意義及問題. 有乜野落差呢?

我係 ...
IanW 發表於 2021-9-14 16:16

咁就得啦
咁我都係comment緊編article
關你叉事咩
你quote咋嘛

咁編article扭曲囉
OK?

冇人話你錯下
你啱晒~~~

講多少少花邊先

其實
個局勢呢
本來喺8月
米國有36條洲 + 華府一齊告緊Google同一樣嘢
Google本身就扯緊有做同樣exclusive payment procedure嘅Apple

計埋Epic vs Apple

嘩~~~~
花生~~~~~

咁就得啦
咁我都係comment緊編article
關你叉事咩
你quote咋嘛

咁編article扭曲囉
OK?

冇人話你錯 ...
餓狼 發表於 2021-9-14 18:39

咁你都講到咁, 又有乜所謂....
做人講錯野又真係唔駛認的, 面皮夠厚就可以了......

完~

同時MS都做緊野,收購左幾間game公司

新xbox應該點都會黎一波獨佔攻勢

EPIC呢方面又要再追 ...
Rosa 發表於 2021-9-14 16:56

MS 係同 Sony PS5 鬥啫.... game store 好似都無乜得點鬥...

咁你都講到咁, 又有乜所謂....
做人講錯野又真係唔駛認的, 面皮夠厚就可以了......

完~  ...
IanW 發表於 2021-9-14 18:49

唔係咁
可以點
男人老狗
卸落去話係編article嘅原意
咁我同編article討論呀?

不如講下
如果Epic輸晒

咁apple贏咗d咩?
連個禁制令都係指向apple嘅時候
apple 除咗筆罰款
仲贏咗咩呢

走晒去其他platform嘅Fortnite user?
喺Fortnite 課金嘅流失?

唔係咁
可以點
男人老狗
卸落去話係編article嘅原意
咁我同編article討論呀?

...
餓狼 發表於 2021-9-14 18:57

你都真係幾好笑....
我(其實係篇報導) 係指出左個結果的實際意義及問題. 有乜野落差呢?

我咁寫即是我同意報導.... 唔係我就寫「篇報導係指出左個結果的實際意義及問題」.
咁都叫卸落去話係編article..... 你的閱讀理解真係要好好進修一下了.

你都真係幾好笑....

我咁寫即是我同意報導.... 唔係我就寫「篇報導係指出左個結果的實際意義及問題」.
...
IanW 發表於 2021-9-14 19:04

緊係我去進修啦
原告2樣嘢達成咗1樣
叫做接近完敗 / 完全落空

我就真係要學下勝負應該點分
可以分到自己喺咁贏     

又話完
完咗又要兜

EPC真男人     

是但啦
公你贏字我輸OK?