你無啫.... 不知幾多人俾...
單睇個判決結果, 單係 Fortnite 的 revenue 已經係 US$12,167,719 ...
IanW 發表於 2021-9-14 16:20

Fortnite我都知多人玩多人課

所以我都想八下件事

根據返佢打官司公開既數據黎講
佢係用fortnite賺返黎既錢去補貼佢買獨佔同送game既支出
單靠玩家買佢既其 ...
hambaba 發表於 2021-9-14 16:34

PC果邊個EPIC我都好想知佢免費game攻勢去到幾時

最近連仁王都黎

雖然我都係玩緊Automachef

我估至少要佢自身的功能追倒 Steam 八九成啦.
功能上差不多, 入面個 library 又有返咁上下數量, 咁 d 人 ...
IanW 發表於 2021-9-14 16:45

同時MS都做緊野,收購左幾間game公司

新xbox應該點都會黎一波獨佔攻勢

EPIC呢方面又要再追

呢單嘢
根本就係古惑仔3個開場

阿東星仔落格穿阿公櫃桶底
俾耀揚執行家法
個東英仔就力數耀揚d衰嘢
就係要 ...
餓狼 發表於 2021-9-14 20:00

其實EPIC比人切左片的話

我都無乜特別感覺...可能會講 乜終於都切左喇

Apple Google有乜事就會上心d,有可能關自己事

其實咁多人唔鐘意epic既作風

咁應該唔裝佢個client

定係照裝,然後淨羅免費game好............

依回合我係感謝EPIC,挫挫蘋果,等我有花生睇。
手機市場早晚係要開放,無論蘋果定谷歌,錢邊有咁易賺。 ...
hoho1986 發表於 2021-9-17 09:21

手機市場呢個餅咁大,一定個個都猴住

smartphone連環食人案,電話、相機、mp3機、DV、遊戲機..........

兩大流動平台已經十分和味了.
Sony 直接投資了 Epic .
M$ 同佢同仇敵愾.
老任就唔知勒. ...
IanW 發表於 2021-10-1 01:58

Sony已經完全沾手PC game

Nintendo都仲未,佢應該繼續同舊蘋果一樣行小圈子策略

小圈子有辣有唔辣啦

本來iOS都夠曬小圈子,但都仲有無賴可以挑起事端