仲係夏季呀…
haou 發表於 2021-11-16 13:27

宜家11月唔係冬季咩?

宜家11月唔係冬季咩?
HKEPC852 發表於 2021-11-16 13:31

Fh5入便仲係夏季

部22B唔係Barn Find車黎
冬季Event Bonus夠分就拎到
佢地直接喺FH4搬料過去冇改所以先Show Barn Find
部L ...
MobiusONE 發表於 2021-11-16 05:14

揭盤頭換個1.6MM杉口、要減壓縮比Turbo加到 1.5個 Bar,要埋Turbo蕉70MM頭批、鈦合金死氣喉、油冷、狗牙避震、不過前後彈簧就14K,頭中尾加 STI power lock 同極力子,換埋部 Mines 電腦仔

部22B唔係Barn Find車黎
冬季Event Bonus夠分就拎到
佢地直接喺FH4搬料過去冇改所以先Show Barn Find
部L ...
MobiusONE 發表於 2021-11-16 05:14

連個電台都照搬 FH4, 試過幾次左上角叫我轉 Timeless FM 玩 skill song.

本人已成立一個小小車隊,
約50幾人,
可在game內俱樂部搜尋HKT,
就搵到我地加入。

依家又玩唔到...一開 game 又 咩 啟動發生錯誤!!

聽講有 patch ...但佢又無幫我搞....

個xbox apps 成日俾人小..唔係無原因!

Game更新後冇咩事, 只係間唔中多車多樓多水嘅時候彈出嚟話爆RAM, 叫我關咁啲嘢
已經咩都冇開, check 翻 RAM大約用 10GB/16GB, 照玩都冇 CTD
但 3440 x 1440 右側贈送 RGB閃燈 effect就照舊

你地有無試過明明120fps, 但突然跌到100fps, 一秒後又去返 120fps

都唔知點解啲人響拍賣場買車,係買車,唔係 bid 車咁快手
今期要用嚟做嘢架甲蟲沙灘車明明賣60,000, 響拍賣場都大把人俾2XX,000直購
原裝冇改㗎喎
真係想 bid架平過60,000嘅話, 睇怕要舉牌舉到下季

都唔知點解啲人響拍賣場買車,係買車,唔係 bid 車咁快手
今期要用嚟做嘢架甲蟲沙灘車明明賣60,000, 響拍賣 ...
CMZ 發表於 2021-11-20 19:42

買拍賣車同要用呢架車做任,
所以兩個任務一齊解