兩隻夾埋唔使700,

以game pass for pc 29蚊個月,
夠你差唔多玩兩年
fm2022因為唔係微軟,
有機會落架,
落 ...
haou 發表於 2021-11-2 19:16

FS2020.. 唔係 FM2022
要四舊幾.

FS2020.. 唔係 FM2022
要四舊幾.
mcdull 發表於 2021-11-2 21:33

Sorry,睇錯,
以為講緊就來上個隻fm2022

入咗MS Store版
有冇話4號幾點有得玩?

ID: MobiusONE2046

https://www.resetera.com/threads ... iosos.509358/unread

[Early Access] All versions unlock at: Midnight on the 5th in your region
[Official Release] All versions unlock at: Midnight on the 9th in your region

入咗MS Store版
有冇話4號幾點有得玩?

ID: MobiusONE2046
MobiusONE 發表於 2021-11-3 17:24

已加你好友,
到時一齊玩啦

明天 11月4日下午 7點 轉做新西蘭人

明天 11月4日下午 7點 轉做新西蘭人
peaceland 發表於 2021-11-3 21:04

收到!
提一提,聽晚想玩要買add on

https://opencritic.com/

今年唯一上 90 的新遊戲,看 真女神 5 能否超越

買咗提早版嘅紐西蘭玩家已經玩得。

咩都齊, update 完AMD 21.11.1 driver 先俾入
旁白無聲, 無聲, 係咁 Pause
再嚟, 有翻聲, 去到半路 CTD
再嚟幾次都CTD, 行晒最惡嘅森林都冇咩事, 依家一入到 Festival 即刻CTD收工
之前彈出嚟話我唔夠 RAM, 唔知係講 System RAM 定 VRAM? 一路都好順 5X-60FPS喎
當佢係 system RAM, 16GB 唔夠? Game bar 睇肯定仲有剩