請問eeepc1000h 宜家大概賣幾錢?

諗緊買901好定係1000h好....

901好似好抵,見呢度o既師兄話C記賣緊$2680...又有電送
不過20gb ssd就細左d.....個4gb slc, 裝完win xp, office, 再windows update埋應該差唔多滿

所以考慮埋1000h,有160gb harddisk,請問有冇師兄見過佢最近賣幾錢?

thanks
btw... 送電個promotion就完了

原帖由 mrpure 於 2008-12-27 14:47 發表
諗緊買901好定係1000h好....

901好似好抵,見呢度o既師兄話C記賣緊$2680...又有電送
不過20gb ssd就細左d.....個4gb slc, 裝完win xp, office, 再windows update埋應該差唔多滿

...

送電... 應該是... 已經送完了... 沒記錯的話是12月22號前買才有...
如果你會拎埋片出街睇咁就 1000H 啦, 個KEYBOARD又大DD, 好打好多. 我只看到 $3800, 但好似聖誕果陣個個都無貨...

原帖由 anDY.HK 於 2008-12-27 15:00 發表

送電... 應該是... 已經送完了... 沒記錯的話是12月22號前買才有...
如果你會拎埋片出街睇咁就 1000H 啦, 個KEYBOARD又大DD, 好打好多. 我只看到 $3800, 但好似聖誕果陣個個都無貨...

update去到1月4日仲有電,保護貼,機面貼張送,1000h最平about $3680 cash at ssp.....

有網友話有 900HA $3280 , 900 外表, 用 160g hd.

原帖由 shun0715 於 2008-12-27 18:57 發表

update去到1月4日仲有電,保護貼,機面貼張送,1000h最平about $3680 cash at ssp.....

個價都差幾遠...我仲以為會同msi u100咁上下約$3400添

原帖由 john2000 於 2008-12-27 19:07 發表
有網友話有 900HA $3280 , 900 外表, 用 160g hd.

thanks
我覺得如果$3000內可以考慮....畢竟個mon只係9吋

原帖由 mrpure 於 2008-12-27 20:33 發表

個價都差幾遠...我仲以為會同msi u100咁上下約$3400添

買u100好過啦