兩果Runcore PATA SSD在901上能否共存?

有Ching知道兩果Runcore PATA SSD在901上能否共存嗎?
現在巳知Runcor PATA SSD短版和新的Runcore SATA SSD長版能夠共存....没忽突.....

咁C-hing不如買一張PATA M7032試下
我等你好消息

原帖由 bbgirl223 於 2009-3-24 23:53 發表
咁C-hing不如買一張PATA M7032試下
我等你好消息

我巳經用緊兩隻Runcore(PATA32G+SATA32G).....之前見網上有人講話唔可以裝兩隻Runcore......只係想攪清楚姐........

回覆 3# 的帖子

我試過了,901可以同時用兩條runcore ssd,只要一條係PATA,另一條係SATA就可以!而家我部901係32GB+32GB了!

原帖由 goodeeepcuser 於 2009-3-27 00:09 發表
我試過了,901可以同時用兩條runcore ssd,只要一條係PATA,另一條係SATA就可以!而家我部901係32GB+32GB了!

我夠係羅.....只係想知兩條PATA能否共存之麻.....

原帖由 bigman0712 於 2009-3-27 00:27 發表

我夠係羅.....只係想知兩條PATA能否共存之麻.....

咁我宜家有一條PATA既M-7032長板,請問有無短板既32G SATA SSD?

原帖由 bbgirl223 於 2009-3-27 16:21 發表

咁我宜家有一條PATA既M-7032長板,請問有無短板既32G SATA SSD?

SATA只有長版....DELL機如果用倒SATA就可能會有的(原先的短版是for dell機的.....咁啱同901嘅線位定義一樣....出D鹅蛋形羅絲吼......咁咪一雞兩味羅......)
Runcore個網站都無提過ASUS有短版ssd的....你找dell用的ssd至找倒短版的.....

補允:E+買倒嘅SATA都係專for 900機的......在901上的D羅絲吼位唔係好啱o架...要自己加工的.....