大家一齊影張相支持電腦節 O-p 肚餓咩.黎香港電腦節啦 !

原帖由 OICQ 於 2009-3-29 23:23 發表
http://doncreaiton.blogspot.com/2009/03/megabox-24-134.html
今次香港電腦節好多 1蚊美吃, 估計十蚊有找可以吃到好飽.
小弟
在此發起 c兄, 大家一齊搵個地方. 摸住個肚做個好飽既樣.
在舉起個"good"手勢.  
支持 香港獨有既電腦節.
一轉吃飽, 十蚊有找.   

限量嫁........
根本冇可能買到

果頭反電腦節 , 哩頭支持電腦節

鮮蝦腸粉一碟
會場價:HK$1.00
限量:售完即止

蜜汁燒排骨一碟*
限量:每日 20 碟

蝦餃一籠

16 安士汽水一杯##

四川擔擔麵*
限量:每日 20 碗

借電腦節的名攪飲食節

而個電腦節真係勁

我都係第一次見過電腦節入邊有咁多有關飲食的東西出現
亦都係第1次個電腦節係咁唔就腳 哂氣

悲哀
電腦節之前只靠賣平貨(還要是low-end 貨如LCD, memory card)和showgirl吸引人
現在更要靠平價食物 (又不是特別好吃)

電腦節這名詞請丟棄吧

原帖由 聖光羊 於 2009-3-30 22:07 發表
悲哀
電腦節之前只靠賣平貨(還要是low-end 貨如LCD, memory card)和showgirl吸引人
現在更要靠平價食物 (又不是特別好吃)

電腦節這名詞請丟棄吧

借個名做吓宣傳,  唔使咁緊張.

原帖由 OICQ 於 2009-3-29 23:23 發表
http://doncreaiton.blogspot.com/2009/03/megabox-24-134.html
今次香港電腦節好多 1蚊美吃, 估計十蚊有找可以吃到好飽.
小弟
在此發起 c兄, 大家一齊搵個地方. 摸住個肚做個好飽既樣.
在舉起個"good"手勢.  
支持 香港獨有既電腦節.
一轉吃飽, 十蚊有找.   

如果任食就 very good