09年單卡王者候選之一

◆華碩MARS Vs. HD5870

在與Radeon HD 5870的比較中,MARS以明顯的優勢領先HD5870。其中在《Batman:Arkham Asylum》的測試中我們關閉了PhysX物理加速,Radeon顯卡在CCC控制中心面板進行AA的設置。

在《Crysis Warhead》中,1920X1200分辨率、8XAA設置下MARS與HD5870拉開了73.64%的最大差距,而在《WarHammer 40K:Dawn of War II》中被後者反超,落後2.18%。綜合來看,MARS以平均27.34%的幅度領先HD5870。
FR:  http://www.expreview.com/?action-viewnews-itemid-8719-page-9
09年單卡王者候選之一 = 華碩MARS

原帖由 eric_the_red 於 2009-10-28 16:47 發表
◆華碩MARS Vs. HD5870

在與Radeon HD 5870的比較中,MARS以明顯的優勢領先HD5870。其中在《Batman:Arkham Asylum》的測試中我們關閉了PhysX物理加速,Rad ...

仲有兩個月呢

巧叻叻呀 你去買囉 1張火星差唔多夠買3張5870
拎張非公版+超頻版+512bit非官方標格版來比人地公版, 用技窮2字來贈你 真係幾適合

原帖由 logistica 於 2009-10-28 16:53 發表
巧叻叻呀 你去買囉 1張火星差唔多夠買3張5870
拎張非公版+超頻版+512bit非官方標格版來比人地公版, 用技窮2字來贈你 真係幾適合

不要先入為主la, 題清楚標題講咩而你up 咩先

價錢差一大截

呢張卡真係好勁呀:funk:
不過我又想知下佢有幾熱

09年未過

原帖由 allen05073003 於 2009-10-28 17:11 發表
呢張卡真係好勁呀:funk:
不過我又想知下佢有幾熱

100% speed 都百幾度

標題冇錯. 如果.... 5850X2 (5950??)今年內唔出. 根本唔使5970現身.

仲有睇完篇文, 我覺得係曲線幫5870打廣告.

一個月唔使,呢張圖一定作廢