討論區本質就是吹水

只要user 全都不是行家 及有關人仕, 都係吹水, 你明唔明

你唔高興只因迎合唔到你而 ...
David Kirk 發表於 2010-3-1 11:17

咁EPC整個水區黎做乜?

咁EPC整個水區黎做乜?
JackWu 發表於 2010-3-1 03:48

比佢自己篤爆自己行 n 卡炒 raid 卡

只要我無話係事實, 就唔係失實, ok?
David Kirk 發表於 2010-3-1 10:46

咪o係到自我安慰好唔好?

做打手都算, 冇所謂, 有名牌就自然會有打手, 呢d係nvidia同amd/ati既本事

但你呢種態度簡直令到人忍無可忍...

只要我無話係事實, 就唔係失實, ok?
David Kirk 發表於 2010-3-1 10:46

咁o既話你都可以收聲
o的"a飯" 都無話過自己講o既野係事實
o的"a飯網" 都係話"消息來源指出" 。即係都無話係事實

拿..你唔好話我啊..
我無話我以上講o既係事實架

討論區本質就是吹水

只要user 全都不是行家 及有關人仕, 都係吹水, 你明唔明

你唔高興只因迎合唔到你而 ...
David Kirk 發表於 2010-3-1 11:17

咦..咁o的"a網"係行家又收到風,點解都畀你話係吹水
原因好簡單..因為o的"風"係你唔鍾意o既,咪叫吹水囉
岩你聽先叫事實?

你話我係 al21 已經係失實
我吹你係掃街既好無, 實
~飛兒~ 發表於 2010-3-1 11:41

你錯了..根據佢定義..佢都無話你係al 21 係一個事實
即係無失實

報紙都從來無失實報道架
我都唔見o的新聞入面有話自己係講事實

我可唔可以告佢人身攻擊
無黎幾日見到佢又發瘟
~飛兒~ 發表於 2010-2-28 14:37

佢發瘟到我都冇氣應佢, 惟有爆佢真英文名

btw, xxxxxxxx college 嘅 civil好咩? 我以前有同事係讀material science的, 聽講呢啲好啲.

佢發瘟到我都冇氣應佢, 惟有爆佢真英文名

btw, xxxxxxxx college 嘅 civil好咩? 我以前有同事係讀 ...
al21 發表於 2010-3-1 12:51

我聽過佢中文名, 但唔sure係咪事實黎..