教精你咋, 我怕咩o者

你一直甘樣, = 一直丟自己面, 周圍的人會覺得你好幼稚   
可能你覺得自己好威, 令 ...
David Kirk 發表於 2010-3-1 16:14

COME ON, 冇人覺得你呢段野唔係講緊自己
開公投, 我擔保90%以上epc人士都會投你係幼稚個個

回復 71# Aware

我代答 : 離開比留下更要勇氣

所以我無好似你地甘緊張呀~~

我都係最多點醒你地來源是誰o者
David Kirk 發表於 2010-3-1 12:23

最緊張o個個好似係你

我就無認我係報紙新聞甘有代表性喇
唔通你自認係
David Kirk 發表於 2010-3-1 12:27

你自己話架喎..無話係事實就唔代表講緊事實喎
唔代我唔係報紙,我就唔使對自己講o既野負責?
之前有人話某某銀行有咩問題畀人告
唔知o個個人可唔可以話"我又唔係報紙,無代表性,我又無話係事實" 黎做抗辯呢

呢o的logic 真係好得意

回復  JackWu

老實說, 你既動靜 / 做法完全是一個女人

好心你啦

網路世界明刀明槍, 做埋d鬼祟野, 咩野 ...
David Kirk 發表於 2010-3-1 15:56

下..做鬼祟野好正常架喎..nv 都成日做架啦
搵食o者,犯法啊?
(死..我諗野越黎越似你)

教精你咋, 我怕咩o者

你一直甘樣, = 一直丟自己面, 周圍的人會覺得你好幼稚   
可能你覺得自己好威, 令 ...
David Kirk 發表於 2010-3-1 16:14

事實係你咁講令人覺得你真係好驚
btw..你講o個o的野都算岩
但你自己都係咁,而且仲幼稚多十倍
從你口中講出來真係無乜說服力

btw.我知你想講你無話你講緊事實

佢發瘟到我都冇氣應佢, 惟有爆佢真英文名

btw, xxxxxxxx college 嘅 civil好咩? 我以前有同事係讀 ...
al21 發表於 2010-3-1 04:51

material.... 好似係響我果間較為... 咩果科喎 係入唔到我果科先跌入 material 的..... 當然... 亦有好多係自願揀果科黎讀..... 可能以前依科比較強... 但 civil 依幾年爬過左了.... 我果科.... 響 4 yrs MEng course 黎講已經係英國差唔多最 top... (唔好同我講 ranking table )

好奇怪你甘大個人, 思想仲係甘細過o者

好多同你差唔多大既epc 巴打, 思都好成熟啦, 邊會下下將呢d野掛係口 ...
David Kirk 發表於 2010-3-1 08:03

我都好奇怪你甘大個人, 仲要咁細佬仔不停話人地係邊個個分身, 人地 admin 出埋聲話你聽佢唔係你都要唔信, 識話人唔識話自己

回復  Aware

我代答 : 離開比留下更要勇氣
rayho 發表於 2010-3-1 08:30

"輕輕的我走了"