一季度微處理器市場統計:Intel全面豐收

回復 1# David Kirk

咁求下CEO你快啲出nforce啦
冇咗你真係好唔掂囉"

市調機構IDC的最新報告顯示,2010年第一季度全球PC微處理器市場出貨量相比此前季度下跌了5.6%,收入也減少 ...
AMD 又跌了.....唉, 爭氣d出番d似樣既野啦~~ or 請求 nv 出番 nforce
沒 nforce 根本唔店
David Kirk 發表於 2010-4-30 09:32

原來 CPU 性能唔係關 CPU 事,而係關底板晶片組事
睇黎某人o既 "九唔搭八" 同 "講野唔經大腦" 神功都己經到左爐火純青地步,難怪係 EPC 未逢敵手

你可以試下在唔用mb 既情況下用粒cpu 看看
David Kirk 發表於 2010-4-30 11:01

原來 CPU 性能唔係關 CPU 事,而係關底板晶片組事  
睇黎某人o既 "九唔搭八" 同 "講野唔經大腦" 神功都己經到左爐火純青地步,難怪係 EPC 未逢敵手
sanrio 發表於 2010-4-30 10:57

原來 "越毒脹外" 神功亦到此景界,真係天外有天、人上有人         

但 AMD 係大陸o既佔有率好似接近5成

你地A fans 說 c/p 值, amd 玩晒格, 甘關cpu 咩事
David Kirk 發表於 2010-4-30 11:08

你地我地... 乜你唔係 AMD fans 咩?

你地A fans 說 c/p 值, amd 玩晒格, 甘關cpu 咩事
David Kirk 發表於 2010-4-30 11:08

"越毒脹外" 神功精妙之處在於,你有你講,我就只係睇到我想睇到o既 "事實"
成個 Post 有人講過 "你地A fans 說 c/p 值, amd 玩晒格, 甘關cpu 咩事"?????
定係我時運低睇唔到 :funk: