[轉貼 - VR-Zone] Jetway 990X Leaked ?

http://vr-zone.com/articles/jetw ... rd-leaks/12269.html

Jetway 有心思喎 今次
唔知係咪請左新人比意見 呢?

(唔知會唔會 係 "Magic Pro A10GX-Extreme" )

冇乜特別驚喜之處
成功與否取決價格

Jetway 有心思喎 今次
唔知係咪請左新人比意見 呢?

(唔知會唔會 係 "Magic Pro A10GX-Extreme" ) : ...
dom 發表於 2011-5-25 23:32

其實MP同Jetway乜關係?
打電話上去問過(之前無聊得滯),
佢地話:我系自己出既產品,同Jetway冇任何關係

其實MP同Jetway乜關係?
打電話上去問過(之前無聊得滯),
佢地話:我系自己出既產品,同Jetway冇任何關係 ...
phenomX4 發表於 25-5-2011 11:57 PM

umm ....都係唔講好了

MP好明顯係公仔排子

MP好明顯係公仔排子
D.Cancel 發表於 2011-5-26 00:10

我知,但系點解MP客服死口唔認?
莫非MP系jet既股東之一??

我知,但系點解MP客服死口唔認?
莫非MP系jet既股東之一??
phenomX4 發表於 2011-5-26 00:20

正常一間公司都唔會比咁多野你知啦…

MP = a sticker on JXXXXX BOARD

MP 無 update bios ? 用 JXXXXX 的一樣可以

如果個heatsink mount真係咁擺
好多tower型heatsink都可以吹返機背方向

如果個heatsink mount真係咁擺
好多tower型heatsink都可以吹返機背方向
cccccctt 發表於 2011-5-26 00:43

可惜用得990X的人都有機會玩3 way CF/SLI, 得兩條PCIE-16糟會令好多人卻步

/forum/viewthread.php?fid=110&tid=1615698&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page