死la!!德國T-Mobile決定不售 Nokia Lumia 900

Windows Phone 8「Apollo」的神祕面紗快要掀開,但在德國,Windows Phone則吃了一記悶棍。德國T-Mobile最近決定不會進口Nokia Lumia 900,原因是它並不能升級至Windows Phone 8。

歐洲多家電訊商也收到不少用戶投訴Windows Phone的用戶體驗很差,加上連旗艦機款Lumia 900也不能升級到Windows 8,據消息指,德國T-Mobile為了保護自己的客戶,而不去銷售Nokia Lumia 900。

PS:冇得up都唔係最大問題....最大問題係8既app7用唔到,7既app8又唔work,仲邊有人寫app wor!!!

WP無得擦機?
又唔升比人, 真係工程師都唔買你

∵冇得升級=搵水魚笨
∴人地唔進口=自作孽不可活

NOKIA 今次真系俾MS 玩獲甘

希望NOKIA WP8 會出到好野啦.

始終NOKIA 系歐洲機. 比我韓國野以外一個選擇

"用戶體驗很差"? 唔係呱? WP 而家似乎最能 sell 的就係個 爽 字喎.

"用戶體驗很差"? 唔係呱? WP 而家似乎最能 sell 的就係個 爽 字喎.
IanW 發表於 2012-6-21 14:04

得個爽有鬼用咩!
人哋德國人不嬲講求實用同耐用

得個爽有鬼用咩!
人哋德國人不嬲講求實用同耐用
Devildom 發表於 2012-6-21 14:39

即係話德國人會買用wp8 o既nokia

15億歐元睇你幾時玩曬
vcfirstben_II 發表於 21/6/2012 22:13

玩曬等m$救

玩曬等m$
albert_ma 發表於 2012-6-21 22:35