回覆  crackong

如果你搵到佢係咩國藉, 請告知      我真係搵唔到

(帶domdom mode)國 ...
bankband 發表於 2019-8-9 17:53

國藉當然重要

如果一個国家既高官
佢地既老婆仔女二三四奶叔伯兄弟, 通通都移民去左 "敵國"
佢既資產有9成都係 "敵國".
尼d 官員仲可信嗎?

回覆  bankband

光纖之父一樣留學外國再回港,又吾見班友話係偷?
sunyan12 發表於 2019-8-9 17:57

高坤冇申請專利公開佢既成果造福全世界。
你尼個AI 晶片冇專利公開比全世界?

如果尼個施路平全家都係美國人,你就唔怕佢係間諜目的係利用中国資源整左AI 晶片再打包拎走?
如果佢係日本人呢? 呵呵

有咩野出來最緊要打左飛機先,
國藉咁重要既野你地就忽略?

國藉當然重要

如果一個国家既高官
佢地既老婆仔女二三四奶叔伯兄弟, 通通都移民去左 "敵國"
佢既資產有9 ...
crackong 發表於 2019-8-9 18:00

如有確實資料,有請公開中共所有裸官!

高坤冇申請專利公開佢既成果造福全世界。
你尼個AI 晶片冇專利公開比全世界?

如果尼個施路平全家都係 ...
crackong 發表於 2019-8-9 19:15

賊王偷錢再公開派錢就不是偷?

原來英國既 俠盜 “羅賓漢” 係壞人,
Ching 好波,我長知識,支持!
我真心同意,偷就係偷,無論咩原因,都係偷!
同樣地,破壞就是破壞,咩原因都係,係暴徒!

原來英國既 俠盜 “羅賓漢” 係壞人,
Ching 好波,我長知識,支持!
我真心同意,偷就係偷,無論 ...
wwwvv0701 發表於 2019-8-10 11:30

多謝師兄一齊認用警察同黑社會係暴徒!

會唔會爆炸

回覆  bankband

光纖之父一樣留學外國再回港,又吾見班友話係偷?
sunyan12 發表於 2019-8-9 17:57

其實讀完書研發出D野都係偷
因為你係經過書嘅知識用研發但D書係人地嘅

其實讀完書研發出D野都係偷
因為你係經過書嘅知識用研發但D書係人地嘅 ...
ricky1992 發表於 2019-8-12 05:18

這就是中國邏輯,把凡事都說成一樣!!!

人地讀書之後 發明了東西  不算偷==> 我讀過他們的研究報告後"發明"了東西都無偷

記住,如果這些報告係公開的,而且無版權的,你讀完之後 "發明" 其他東西,當然不算偷啦!!!

但如果人地一早講咗,這些知識係有版權的,或者從未公開過的部份,你即使只係引用,都有可能係偷竊別人的知識/版權呀。 如果睇過之後就可以亂用,"無間道" 美國版 就唔會 要比版稅啦!!!

無間道風雲(本片改編自劉偉強跟麥兆輝聯合執導的2002年香港電影《無間道》。主演是里安納度·狄卡比奧、麥·迪文、積·尼高遜和麥克·華堡,配角有馬田·辛、雷·溫斯頓、韋娜·法米加、安東尼·安德森和艾力·寶雲。)
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E ... 3%E9%A2%A8%E9%9B%B2

會唔會爆炸
香煎香腸 發表於 2019-8-11 19:09

睇下係咩,美國同南韓野,一樣有可能爆炸架啦!!!