值入身子內,唔錯唔錯....

次次睇到中国有进步都踩,唔鼓励都算啦,咩心理?
Tsuna 發表於 2019-8-21 10:40

這裡有很多台灣綠色井蛙,或者港獨鍵盤戰士,講野冇point,
你跟他們認真就輸鳥....

你地所講既抄idea, 根本人類文明進化就係抄前人改良返黎,只不過外國人抄得黎比中國人醒
雞與雞蛋先問題,無答案

你地所講既抄idea, 根本人類文明進化就係抄前人改良返黎,只不過外國人抄得黎比中國人醒
雞與雞蛋先問題, ...
minibanana 發表於 2019-8-27 00:00

同意一部份,“外國人炒得醒”我並不同意,這是宣傳問題,誰掌握媒體,誰就有話語權...
香港現在既問題,就正正是媒體力量,Y理可以當真理,警察努力做事,可以被說成黑警。

同意一部份,“外國人炒得醒”我並不同意,這是宣傳問題,誰掌握媒體,誰就有話語權...
香港現在既問題 ...
wwwvv0701 發表於 2019-8-27 19:37

請問你住係邊?想問下你住邊區?

次次睇到中国有进步都踩,唔鼓励都算啦,咩心理?
Tsuna 發表於 2019-8-21 10:40

中國發明通街人面辯識,又有人民計分大數據,原全全區監控掌握在手中(係欠茅厠仲未有),領先全球,簡直世界先鋒,真係唔明白酸中國有進步既人係咩心理?

想問有無人知除了人面識別外,ai電腦可以點用?
可唔可以裝win10/Linux?
有乜軟件支持?

請問你住係邊?想問下你住邊區?
fatlo 發表於 2019-8-28 09:32

關你乜事?
回你,我住中國香港,新界區。

中國發明通街人面辯識,又有人民計分大數據,原全全區監控掌握在手中(係欠茅厠仲未有),領先全球,簡直 ...
fatlo 發表於 2019-8-28 10:13

茅厠有架, 刷臉送草紙~

關你乜事?
回你,我住中國香港,新界區。
wwwvv0701 發表於 2019-8-28 11:26

新界大既點分區?新區總共有幾多區?