佢係唔會被罰的.你太低估拾幾億强国玻璃心嘅力量‧

「掉轉如果有人騎劫比賽宣傳共產黨又得唔得?」      ...
chow.cc 發表於 2019-10-9 20:41

在歐洲甚至美國中, 信新納粹主意既人明明存在, 但即使只係叫口號, 都即 ban

真係接納到異見?

超, 論暴政有排都唔夠你班黑衫FIGHT 啦, 美心太子女講2句野即刻成個集團D 舖"裝修"啦 ...
bakazoro 發表於 2019-10-9 20:47

宜家班黑衫就等如文革年代紅衛兵咁, 見到佢地都怕

遊戲比賽變成政治宣傳,真係過界

"自由就是指有權從事一切無害於他人的行為; " 1789年 法國人權宣言

宜家班黑衫就等如文革年代紅衛兵咁, 見到佢地都怕
myricky 發表於 2019-10-10 00:11

你想講紅衛兵對住有槍有權又可以隨意鎖人既市民?定係紅衛兵對住揸刀揸鐵通無差別攻擊人之後加封黃馬褂外加光環既皇親國戚?紅衛兵做到咁都算折墮

已刪battle.net
rayho 發表於 9/10/2019 19:28

玩少啲 games  無壞... 特別是拿不到 Stone of Jordan 的 Diablo 2?
早睡早起身體好!

大陸人唔係多數玩老翻咩

你想講紅衛兵對住有槍有權又可以隨意鎖人既市民?定係紅衛兵對住揸刀揸鐵通無差別攻擊人之後加封黃馬褂外 ...
Wanderer 發表於 2019-10-10 01:03

宜家班黑衣人, 一唔O岩聽, 可以即時私鳥, 幾十人打你一個普通市民重傷, 又或沖去你鋪頭大肆破壞, 再唔係就起你底之後不斷批鬥你, 宜家更加四圍大肆破壞公共設拖, 好多港鐵站都用唔到, 好多出口要封閉搞到兜遠好多, 電燈鐵欄比佢地破壞晒造成香港大眾市民不便, 夠唔夠? 咁樣同文化大革命有乜分別?

覺得咁樣係為理想係佢地既事, 但事實係每日破壞緊其他幾百萬香港市民正常生活呀.

宜家班黑衣人, 一唔O岩聽, 可以即時私鳥, 幾十人打你一個普通市民重傷, 又或沖去你鋪頭大肆破壞, 再唔係 ...
myricky 發表於 2019-10-10 10:24

差佬唔岩聽打到你重傷你唔提?
差佬可以政見不合就唔執法?
政府用政治暴力破壞幾百萬人正常生活你唔講?
係你視而不見721發生既事?
定你唔知邊個先係有權力可以做成市民不便呢

差佬唔岩聽打到你重傷你唔提?
差佬可以政見不合就唔執法?
政府用政治暴力破壞幾百萬人正常生活你唔講?
...
ttsssp 發表於 2019-10-10 10:48

>差佬唔岩聽打到你重傷你唔提?
我由頭都尾都冇比差佬打過, 因為我冇犯過法, 香港其他幾百萬人亦一樣.

>差佬可以政見不合就唔執法?
唔係唔執法, 但做得爽手同立分別姐. 有個同事對你好, 有個一日到黑都X你, 佢地有事搵你幫, 你爽D立D點樣排? 你第一日做人呀?

>政府用政治暴力破壞幾百萬人正常生活你唔講?
咩叫政治暴力? 具體D講下對你生活上有咩影響, 對香港幾百萬人生活有乜具體影響

>係你視而不見721發生既事?
721關我咩事, 關甚他幾百萬一般香港人咩事? 唔好將極少數受影響人遭遇, 套落去其他幾百萬冇受影響既市民度架.

你班友咁憎差佬, 冇人阻到你地, 夠薑咪組織支敢死隊攻入差館囉, 但唔好影響其他幾百萬人正常生活OK?