但中國最喜歡打圑體戰,我肯定世上無一個國家,可以圑結全國99%人罷買你的產品!!! ...
inone2 發表於 2019-10-12 15:46

吓,佢落左架買唔到,或者驚有事.風向一轉就真香.

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

Blizzard老頂已經知大劑,發還奬金同減半處罰,不過有咁多人會為其他地方嘅人自由人權咁出力,真神奇。
但g ...
uKernel 發表於 2019-10-13 10:45

主要係覺得燒到埋去.
佢見到呢d係美國公司,美國聯盟.會聽大陸點,咪覺得關佢事.
你睇nba班大帝平時對侵咁兇狠,一見大陸就收唒皮.班大帝日日俾人恥笑.

呢個世界好多野,都係去到影響自己先算.

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

[蘋果新聞]...暴雪再罰撐港《爐石》選手...停賽半年
[蘋果新聞]【抗暴之戰】暴雪再罰撐港《爐石》選手 3美 ...
toylet 發表於 2019-10-17 20:24

其實ban美國大學暴雪仲柒.開頭話唔罰,點知人地自己退賽.轉頭又話罰

https://travel.setn.com/News/616921
美國大學比賽中舉牌「Free HK」 暴雪轉彎:不處分

不過最後聯盟、暴雪決定「不進行懲處」,讓暴雪再度被網友飆罵「根本是雙重標準」,而美國大學的戰隊也在得知這個結果後自行宣布退出比賽,並諷刺暴雪公司「虛偽」。

其實預言 例如推背圖 諸葛武侯乩文 都預言2033年前

美國會西來同中國打仗
而且又有聯軍東指成一氣,同中 ...
skywalker167 發表於 2019-10-17 22:19

呢D野,茶餘飯後吹下水算
當真成未來行動參考,就無謂

電競遊戲比賽, 非常唔適合政治.

運動場合都係一樣, 禁止政治.
JASV 發表於 2019-10-22 12:15

運動比賽又分國家
口係咁講,大家心知肚明,其實呢D野足球成日有
唔係太過,一向HEA罰