西九龍海賓長廊●日落

感謝欣賞...

留意水平
用左d-lighting? 4, 5 個效果好恐怖:funk:

原帖由 I君 於 2008-12-20 23:08 發表
留意水平
用左d-lighting? 4, 5 個效果好恐怖:funk:

係用左d-lighting呀....
不過老實講...到e家都唔係好知道 e個 係咩功能...=.=
水平果度 我好努力努力...可能手持的關係啦...
始終都係初哥仔...我仲要多加練習練習...
3Q3Q

隔硬推光暗位, 剪影好過啦

原帖由 initials 於 2008-12-20 23:14 發表
隔硬推光暗位, 剪影好過啦

請問點樣推光暗位...可以教我嗎...???

原帖由 simmonor 於 2008-12-20 23:20 發表

請問點樣推光暗位...可以教我嗎...???

nope, he's asking u not to do so
d-lighting is pushing the dark region brighter..

空氣好先有景,空氣差未到山頂已經無左太陽.

原帖由 I君 於 2008-12-20 23:36 發表

nope, he's asking u not to do so
d-lighting is pushing the dark region brighter..

點解要咁做....
我只係黎分享....
又唔係要跟你地做的....

原帖由 simmonor 於 2008-12-20 23:52 發表

點解要咁做....
我只係黎分享....
又唔係要跟你地做的....

nope, it's just a suggestion, no offense

原帖由 I君 於 2008-12-20 23:55 發表

nope, it's just a suggestion, no offense

問題係 你睇番啦....

d 人的語氣幾勁的....

" initials 發表於 2008-12-20 23:14
隔硬推光暗位, 剪影好過啦 "

我只係黎分享下....

洗唔洗咁的語氣呀....

我又唔係要同佢交代d咩咁....

交功課咩....

影相有一定的規模的咩....

我仲意點影就點影....

又話我d相 用ps執....

我唔識用ps執....用相機軟件搞一下....

如果真係要原圖呀....

有塵 , 唔好打自己d名上去啦....

因為咁樣都係要執過d相呀.....

全部直出啦.....