09年花展數張

純分享

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

更多精彩發現在:
full (40p)
http://fotop.net/lastly_memory/20090313/

你就好啦可以日頭去影....
我要夜晚先得閒

睇完你D相, 令我諗起初初去影花展果陣既感覺

原帖由 清風浮雲 於 2009-3-15 23:08 發表
睇完你D相, 令我諗起初初去影花展果陣既感覺

即係點...

原帖由 De_N_N_iS 於 2009-3-15 23:11 發表

即係點...

暗示緊d野

講真, 我又唔覺得我有咩資格去評你D相,
費事等陣我講左D野你唔高興咁就唔好啦,
熟人好難評, 評左唔高興

原帖由 清風浮雲 於 2009-3-15 23:15 發表
講真, 我又唔覺得我有咩資格去評你D相,
費事等陣我講左D野你唔高興咁就唔好啦,
熟人好難評, 評左唔高興

唔會...大家都好明..上網一樣野...出黎影又另一回事..

原帖由 De_N_N_iS 於 2009-3-15 23:16 發表

唔會...大家都好明..上網一樣野...出黎影又另一回事..

或者咁講啦, 每個人影相都有佢強既地方, 都有佢弱既地方,
就好似我女朋友上次咁講, 係電視見到果個好出名既攝影師
去影老人院, 全部都係得記錄性照片, 一D都表現唔到佢地
所講果種主題出黎... 但係果位攝影師影商業又真係好得,
特別係佢影人果D相真係好有idea好唔錯

原帖由 清風浮雲 於 2009-3-15 23:20 發表

或者咁講啦, 每個人影相都有佢強既地方, 都有佢弱既地方,
就好似我女朋友上次咁講, 係電視見到果個好出名既攝影師
去影老人院, 全部都係得記錄性照片, 一D都表現唔到佢地
所講果種主題出黎... 但係果位攝影師影商業又真係好得,
特別係佢影人果D相真係好有idea好唔錯

影多d..學多d

原帖由 De_N_N_iS 於 2009-3-15 23:30 發表

影多d..學多d

經驗係累積返黎, 攝影師的眼係要練返黎, 不過對事物既觸感就要靠自己領悟出黎,
如果呢樣野都去學人, 咁就會冇左自己既style, 上次我地出黎影相果陣我就有同你
講過呢樣野, 點樣先可以令人睇到張相就諗到係你影?