[小朋友]人像新手

請狠評....

回復 1# cybersam

真係可以狠評嗎??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
對唔住   第一個感覺係"隻粉唔得" (特別係#3)

真係可以狠評嗎??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#1,3,4 爆得太多.. 可以執執佢~
#2 左腳側得太多... 唔過右腳. 見返成隻腳線條好似好d~ 同埋條裙搞到好似變左大肚咁...
#5 準確捕捉! 同之前個d 完全唔同feel...  頭髮可以整整佢. 唔好插眼... 或者後期執走佢.

你貼漏左d 合照同自拍wor...

回復  cybersam

真係可以狠評嗎??
.
對唔住   第一個感覺係"隻粉唔得" (特別係#3) ...
L-But 發表於 2010-8-9 16:20

你指化妝??
化妝我唔識

真係可以狠評嗎??
.
#1,3,4 爆得太多.. 可以執執佢~
#2 左腳側得太多... 唔過右腳. 見 ...
十豪 發表於 2010-8-9 17:26

多謝豪哥哥
無合照無自拍啊

回復 5# cybersam

留名等打包

今次有唔少可以 improve wor..
背景咁光..又唔落閃....-少少ev..後期推dr會好d
仲有太信測光...攪到冇左好多細節

今次有唔少可以 improve wor..
背景咁光..又唔落閃....-少少ev..後期推dr會好d
仲有太信測光...攪到冇左好 ...
dennisyeung 發表於 2010-8-9 18:43

哩點我可以講係刻意既.....
一張相唔一定要無死黑或者死白先叫做好....

哩點我可以講係刻意既.....
一張相唔一定要無死黑或者死白先叫做好.... ...
cybersam 發表於 9-8-2010 19:25

但係大家部機唔同亮度.....
我見到既係好白同好白..冇細節....

但係大家部機唔同亮度.....
我見到既係好白同好白..冇細節....
dennisyeung 發表於 2010-8-9 19:37

我睇都係好白、無曬details
可能個個人口味唔同啦~