回復  人中之龍

搵食諗都唔敢諗, 有師兄叫過我一齊去影婚紗, 跟去睇下(佢真係搵食開影樓, 有一日影日落 ...
chiushing01 發表於 2012-4-6 08:43 AM

Anyway,人各有志,做job就一定係辛苦,同埋你唔想影,可以開貴個價,佢地自然就唔會揾你,不過話分兩頭,佢地個圈子,有機會有適合既model影相

回復 51# 人中之龍

我愛自由, 仲有幾年我退休, 都係做番自己想做既事, 唔再做錢的奴隸

回復  人中之龍

我愛自由, 仲有幾年我退休, 都係做番自己想做既事, 唔再做錢的奴隸 ...
chiushing01 發表於 2012-4-6 09:14 AM

小弟以前都係被行內既豬朋狗友踢入會,有時係街撞到,吹幾句水,宜家佢地都無做呢行,畢竟揾既都係辛苦錢,發燒度數亦下降不少了

師兄心水清, 終於發現呢個問題比我發表下
    次次去各位影友都好有風度, 好自律, 影完一轉就會讓開 ...
chiushing01 發表於 2012-4-5 23:48

唉, MODEL條腿咁靚, 但係被一啲咁唔自律既師兄遮住, 真係有點浪費, 這個情景我諗起烏溪沙個條木橋.

回復  Mysterio

果位仁兄係該網站的老臣子, 負責帶隊都係網站負責人, 佢都見到呢個情況, 所以先叫我 ...
chiushing01 發表於 2012-4-6 00:35

你帶多支變焦會隱陣啲.

唉, MODEL條腿咁靚, 但係被一啲咁唔自律既師兄遮住, 真係有點浪費, 這個情景我諗起烏溪沙個條木橋. ...
andywinky 發表於 2012-4-6 09:52

呢單野我反而諗起師兄當時不滿的樣子

回復 50# chiushing01

其實我覺得ching去多D靚景影啦~~~興趣會大好多~~!!

回復 57# Mysterio

跟影會不到我選擇, 有無乜師兄同我組團

回復  Mysterio

跟影會不到我選擇, 有無乜師兄同我組團
chiushing01 發表於 2012-4-6 11:17

如果你有團.....我去又點話....

呢單野我反而諗起師兄當時不滿的樣子
chiushing01 發表於 2012-4-6 09:58

無法我山長水遠入到馬鞍山,無理由空手而回,況且當時個景又咁靚,一定要影到返去,唔可以就咁眼白白睇住個景無佐。