7同9都唔錯.....但9下面可以影多少少.....構圖唔洗拎到咁盡....

師兄心水清, 終於發現呢個問題比我發表下
    次次去各位影友都好有風度, 好自律, 影完一轉就會讓開 ...
chiushing01 發表於 2012-4-5 23:48

我影開個影會差唔多個個都用85.....XD
老實說....我一定會叫佢借借.....好過自己夾硬影.....

回復  Mysterio

頂到上心口, 佢基乎全程係唔停咁影, 都唔知邊個位叫佢停
    師兄邊個影會, 都係轉 ...
chiushing01 發表於 2012-4-5 23:52

sorry....私人影會.....唔方便公開.....請見諒....
其實如果有4-5個人可以夾錢請一個....任影...@@"

我都係發洩吓, 確係頂住條氣
chiushing01 發表於 2012-4-5 23:59

你認住佢個名....下次有佢份....唔好去~~!!
同埋你係咪2個model??......係既話去第2組.....

師兄同我諗法係一樣, 我仲諗, 到最後一個名額我先報名, 有佢無我, 哈.........
     ...
chiushing01 發表於 2012-4-6 00:07

你下次揀D 2個囡囡.....一組8個人既會....咁會好好多~~!!!
之前我個影會都有個咁既人.....我地向攪手投訴....因為佢已經唔係第一次.....之後都無見過佢lu~~~haha~~!!

老實說....唔洗比面佢.....得佢一個影會咩....
佢一個人咁影....明顯無秩序可言.....身為負責人應該出言叫佢讓位比其他ching影~~!!此風不可長呀~~!!

回復 42# chiushing01

又唔好咁講.....forum就係咁用的....

回復 42# chiushing01

呢張都ok la....但唔知係你ps定係景深....成pat野係前面....影響觀感~~!!

回復 50# chiushing01

其實我覺得ching去多D靚景影啦~~~興趣會大好多~~!!

跟影會不到我選擇, 有無乜師兄同我組團
chiushing01 發表於 2012-4-6 11:17

如果你有團.....我去又點話....