[圖片] 人像練習--Polly Lam

影POLLY同影小蝶好唔同....唔知點解無咩構圖觸角...所以大頭多左的...
但一直想學下用閃燈壓光試下..以前用支60都好難壓到光.
今次2支AD200....點都試下玩下
所以就有左呢幾張背光玩下...雖然唔係好自然..但總算你一個開始
多多指教

371A3693 by chiman, 於 Flickr

371A3880 by chiman, 於 Flickr

371A3910 by chiman, 於 Flickr

371A3615 by chiman, 於 Flickr

_Q8A9012_1-2 by chiman, 於 Flickr

_Q8A9059_1 by chiman, 於 Flickr

371A3834 by chiman, 於 Flickr

371A3869 by chiman, 於 Flickr

371A3774 by chiman, 於 Flickr

_Q8A9040_1 by chiman, 於 Flickr

_Q8A9076_1 by chiman, 於 Flickr

371A3752 by chiman, 於 Flickr

師兄初初玩燈都拍得唔錯了

師兄初初玩燈都拍得唔錯了
kachanhk 發表於 2019-1-29 01:08

多謝鼓勵....知道仲有好多進步空間

影POLLY同影小蝶好唔同....唔知點解無咩構圖觸角...所以大頭多左的...
但一直想學下用閃燈壓光試下..以前用 ...
chiman127 發表於 2019-1-29 01:04

正呀 CHING !

多謝鼓勵....知道仲有好多進步空間
chiman127 發表於 2019-1-29 01:10

玩燈博大精深,好多野可以玩,anyway 影多點自然會有進步啦

正呀 CHING !
anthony1987 發表於 2019-1-29 01:15

其他大師仲唔肯出相...唯有我的新手出左先囉..

玩燈博大精深,好多野可以玩,anyway 影多點自然會有進步啦
kachanhk 發表於 2019-1-29 01:15

試過先知有幾難...真係好難

大師好野,影得靚

大師好野,影得靚
aichun 發表於 2019-1-29 23:13

THANKS 富豪CHUN