想用crt mon當電視睇

有一個17" crt mon想用來當電視睇, 最平的方案是?? 不用高清只睇4個台就可以. 有大大可指教一下嗎?
唔記得講, 想唔用電腦就咁睇, 有可能嗎??

回覆 1# 的帖子

買高清手指LA...D手指最平先200~300蚊..你買一張模擬卡都成百幾蚊,不如你貼多百零蚊買隻高清手指就得LA..又冇雪花,又有高清睇

原帖由 kookinwa20 於 2009-3-8 17:01 發表
買高清手指LA...D手指最平先200~300蚊..你買一張模擬卡都成百幾蚊,不如你貼多百零蚊買隻高清手指就得LA..又冇雪花,又有高清睇

有高清手指百幾蚊

回覆 3# 的帖子

神"周"???我一向都不推薦別人購買大陸產品...
係呢,邊隻手指百幾蚊咁平?

回覆 4# 的帖子

原帖由 Shiva94 於 2009-3-8 16:53 發表
有一個17" crt mon想用來當電視睇, 最平的方案是?? 不用高清只睇4個台就可以. 有大大可指教一下嗎?

tv box 幫到你

原帖由 kookinwa20 於 2009-3-8 17:01 發表

唔 用電腦睇就冇得用usb手指

原帖由 Shiva94 於 2009-3-8 16:53 發表

佳得美有出高清TV Box,直出VGA,CRT用到,$599

回覆 1# 的帖子

那唯一的解決辦法就係買tv box,出vga,好似tv box只收到4個台喎?各位c兄請問係咪?

原帖由 kmb3av188 於 2009-3-8 17:36 發表

佳得美有出高清TV Box,直出VGA,CRT用到,$599

唔洗高清有冇D再平D既選擇, 純粹唔想哂左個mon想用最小錢攬掂