我咁既情況,應該揀26吋定32吋LCD TV好呢?

我想買部電視,放係我間房。而放電視個位就係床尾,同時係我個電腦MON隔離
我就想一路玩電腦一路睇電視(TV),如果我玩電腦果時睇TV,眼到TV既距離約3-4呎(打斜睇)
但如果訓係床到,就有約6-7呎距離

買32吋,我又驚玩電腦果時,部TV會覺得太大,26吋又驚係床頭睇會太細
咁既情況應該係26定32吋好呢?THX

32吋喇,近睇時開P and P,咁咪細d囉

嘩! 你間房都好大喎, 32" 啦, 唔駛諗

原帖由 jakesinn 於 2009-6-5 14:10 發表
嘩! 你間房都好大喎, 32" 啦, 唔駛諗

長o者,唔大既

今日去睇過,3-4呎睇32吋又唔太大喎,應該買32喇,thx 2位

不過唔知32吋個盒放唔放到入的士車尾箱呢?

32" generally offers better specification and better panel.

放得入...但好多型號放入車尾箱後都關唔到車尾箱門
不過冇所謂,d的士通常會有條好長既"象"筋勾住車尾箱門同車底實唔會跌出車
如果樓主屋企同店鋪既車程遠既似乎租貨van會平d

好多都免費送貨架喎...

原帖由 亞路 於 2009-6-5 20:08 發表

長o者,唔大既

今日去睇過,3-4呎睇32吋又唔太大喎,應該買32喇,thx 2位

你唔係卦, 32"自己挪?
又要比的士費, 兼要俾超大貨物載費喎!!!!

係喎! 冇看幾日, 你竟然有種咁0既諗法. 32' 有免費送貨ga wor

原帖由 亞路 於 2009-6-5 20:08 發表

長o者,唔大既

應該有免費送貨 wor - -

有D 26"都免費送