而家仲有冇模擬的TV卡買架? (要WIN7啵)

舊果張唔得...冇DRIVER...得VISTA..用唔到
本身又有張高清卡..幾百錢...

而家用緊WIN7...買過張模擬+數碼..卡又好貴 ~又會多左張舊高清數碼卡
買張..模擬TV卡.for win7.會唔會好D....一百蚊買到嗎...舊果張都係160

有冇試過照用返 Vista 版 driver?

你依家用緊乜數碼電視卡?

舊果張唔得...冇DRIVER...得VISTA..用唔到
本身又有張高清卡..幾百錢...

而家用緊WIN7...買過張模擬+數碼. ...
andyming 發表於 2010-9-27 19:35

新昌可能有, 但唔知driver支唔支援win7

ASUS TV7131 Card 得 (MyCinema7131)
你搵下有無

ASUS TV7131 Card 得 (MyCinema7131)
你搵下有無
HT8280 發表於 2010-9-27 20:52

thx~上網CHECK下幾銀先

有冇試過照用返 Vista 版 driver?

你依家用緊乜數碼電視卡?
Phil_123 發表於 2010-9-27 20:34

VISTA DRIVER. 裝唔到...WIN7話佢唔係正確系統程序
因為張模擬卡係大陸雜野...GADNEI... PT208...

Anyming,
I have a Winfast TV2000 XP expert give away for free. Found win7 driver on their website. Contact me if interested.