樓主想試試我個DRIVER嗎???
JonesChan 發表於 12/5/2013 01:28

都好!!! 麻犯哂!

個 driver 邊道來? Download from Everbest?

我係用緊X8558 PRO+AMD CPU+AMD底板+WIN8 64BIT+DVBVIEWER~~~
我個DRIVER冇問題喎!!!
JonesChan 發表於 12/5/2013 01:20

DVBViewer 用乜 codec ?
小人的底板兮 Asrock E350M1

都好!!! 麻犯哂!

個 driver 邊道來? Download from Everbest?
toylet 發表於 2013-5-12 12:39

個DRIVER係我以前DL落嚟架...
記得之前喺官網DL落嚟係有問題用唔到架!!!
之後有EPC師兄POST咗條LINK出嚟話可以用到...咁我就KEEP到宜家~~~~~
我放上UHUB再PM你啦~~~

麻煩師兄俾我添,現在我都係得物無所用,官網上個X8558真係差...

回復 33# JonesChan

C Hing. I want your driver, too. Is it for Win7 X64? I already PM you.

我都係 用 8557
有時開機會冇左張卡
要REBOOT 先有番
有時睇腸下又會跳一跳起晒格禁(Analog)
底版有4條PCIE槽,1同2比左張DISPLAY卡
本身用第4條槽,同張DISPLAY卡距離遠D,但係唔知點解某一日用唔到
要用第3條槽先得

之後有EPC師兄POST咗條LINK出嚟話 ...
JonesChan 發表於 2013-5-12 12:54 PM

我都想要個  driver

之後有EPC師兄POST咗條LINK出嚟話可以用到...咁我就KEEP到宜家~~~~~
我放上UHUB再PM你啦~~~
JonesChan 發表於 12/5/2013 12:54

可否再讓小人再 download 一次? 禁錯制....

之後有EPC師兄POST咗條LINK出嚟話 ...
JonesChan 發表於 2013-5-12 12:54

可唔可以比埋我

可否再讓小人再 download 一次? 禁錯制....
toylet 發表於 2013-5-13 22:14

可以,我仲未DEL~~~
用番之前條LINK就可以!!!