回覆 160# wklie

Any roadmap for up coming APPs and Feature
Can the VLC or KODI support to read the Video file from the NAS?

回覆 156# sk2k

如果係一般客人, 內置功能真係好廢. 對我而言, 要快要慢由我決定, 但就涉及拆機同之前你設定左啲咩野例如時光機有冇開到等. 如果有, 只係多左兩步噉解, 反之亦然.

回覆 144# Ixidor

火牛好易配. 12V DC 好似得一個規格, 但火數唔係噉簡單.

駭客入侵 Magic-TV
dync 發表於 2017-1-10 13:50

連remote密碼開到個app installer都知, 似內鬼多過似hacker ......

連remote密碼開到個app installer都知, 似內鬼多過似hacker ......
MAX100 發表於 2017-1-10 14:19

如果冇得裝app 真係冇咩用, 可以係官方驚賣得唔好特登漏出嚟

如果冇的裝app 真係冇咩用, 可以係官方驚賣得唔好特登漏出嚟
kccl 發表於 2017-1-10 14:53

如果冇的裝app 真係冇咩用, 可以係官方驚賣得唔好特登漏出嚟

個方法直頭係魂斗羅式上上下下左右左右AB秘技.....
咁都俾人chock到出黎, 真係神技....

同意似故意流出

多樣功能賣點但有咩事又唔洗負責
Why not?

via HKEPC Reader for Android

其實Magic TV以前既機有無呢個秘技?