平價數碼電視機頂邊隻好

舊機壞左,... 要買新
過去十年未錄影過, 只係睇電視
平就得
有無推介?

鴨記D 2佰幾的已ok , 只是軟件介面唔美觀不華麗
,比起 magic tv 天价抵用好多

$200 已經可以買一部二手 MTV3200...

via HKEPC Reader for Android

citibatter 發表於 2018-3-2 06:23

新高登那間賣二手番修的要有緣人才可 !
他經常外出工作不在店 , 打佢手機又唔聽唔履,
等我白行幾次都買唔到 , 最後去鴨記找部2佰幾的算數 !

citibatter 發表於 2018-3-2 06:23

要擔心remote
早期果D remote 10個有8個壞

等我白行幾次都買 ...
hktvro 發表於 2018-3-2 07:38

二手i店冇賣咁平
要上網搵

等我白行幾次都買 ...
hktvro 發表於 2018-3-2 07:38

10個有10個壞...

二手多隱疾,上手個遙控都唔知有冇跌過落屎坑。

不如去直銷城買部 Prima $299 好過啦。係轉台反應慢了點,但畫質不差,最緊要係如果訊號不穩定時,佢都冇罷工扭計。

回覆 1# deltax

D平價機會有同毛記EPG唔夾問題。例如無新聞台,無財經台。