仲有冇人對USB高清手指有興趣

同廠家聯絡開 25蚊美金一支 有興趣就一齊訂
型号: 689C 香港用的
https://gofile.io/d/mbYbX3

師兄,請問是否有open source driver?

應該冇 廠家有driver
你識改driver咩 如果係識改可以問下廠家
問geniatech.com訂的  現在冇pci card  只有訂usb
始終喜歡在電腦睇電視又可以錄影 再用smart cutter去廣告

多謝回覆。咁我用唔著了。

同廠家聯絡開 25蚊美金一支 有興趣就一齊訂
型号: 689C 香港用的
freemax 發表於 2020-6-10 17:34

你應該去開團購

如果有win10 driver

應該有人 join

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

have win 7/8.1/10 driver !!!

禾見接駁位會有少少花畫面

應該冇 廠家有driver
你識改driver咩 如果係識改可以問下廠家
問geniatech.com訂的  現在冇pci card  只有訂usb
始終喜歡在電腦睇電視又可以錄影 再用smart cutter去廣告
freemax 發表於 2020-6-10 18:15

DVBViewer可以用嗎??想買但係要點買?

DVBViewer可以用嗎??想買但係要點買?
shumshum 發表於 2020-6-11 19:32

應該冇問題

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

應該冇問題

kofz 發表於 2020-6-11 19:59

想要3支