[測試] (原創測試)頂層銅鑼灣酒店房室内接收微弱香港 DTT

呢個版區完全無測試,幾個陀地長期霸占吹水,無咩可觀。
陀地成日講埋d 日本垃圾(全球無人知、無人care 個d)

是不是我帶旺呢度呢?上年未黎呢度之前,呢度好似長期丟空的感覺。
當時一日都未必有幾個 reply。

話説又來到上次個酒店 staycation,今次住超高層,唔知道室内接收有無咩唔同?
不過又好似好無聊,唔係好想做測試。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

正所謂:戇九仔,多人睇。

又係呢啲幾張相就看圖作文嘅所謂包膠?真係好老土
youtube片都冇條

via HKEP ...
hknewa 發表於 2021-2-18 17:20

甘你有咩貢獻呢?上年11月,真係一兩日先一個回覆貼。

趣味科技貼:無!
真實測試:無!
無料陀地發惡就有。

題外話:

討論區最怕被陀地整死。

就講某 D字頭的 某電訊產品分區,長期被大概 7、8個陀地霸占。
但因爲呢個電訊產品太多品質問題,好多人入來訴苦。
結果被陀地圍攻,話無證據就點點點,最好身份證同埋修理單都要登出,
最慘是連分區版主都加入,運用權限去伸一脚。

所有不順耳的貼文,先被陀地圍攻,然後被版主禁言,結果今日變成無人參與的廢墟。
版主與陀地終於得到寧靜了。

典型的 陀地一般沒有貢獻,對話題知識一知半解,但見到有料的人來發表一些有可觀性的貼文,就會出現抽水。

所以呢,一個好的論壇最忌被陀地長期霸占

你未係呢板個陀地lor常夏在

你未係呢板個陀地lor常夏在
twind 發表於 2021-2-18 18:35

無播,我無去搗亂或者抽水人地的貼文播。
我的貼文全部原創、親自體驗過、網上核證過。

無播,我無去搗亂或者抽水人地的貼文播。
我的貼文全部原創、親自體驗過、網上核證過。 ...
FL2011 發表於 2021-2-18 18:37

打一大段字自high就話係體驗
不如話有幾多板友見到你d post就覺得你煩啦
呢度唔會有你嘅「知音人」架,你咁都唔肯扯,不如你認自己不甘寂寞,要日夜出post做attention seeker

打一大段字自high就話係體驗
不如話有幾多板友見到你d post就覺得你煩啦
呢度唔會有你嘅「知音人」架,你 ...
twind 發表於 2021-2-18 18:53

點會呢?你要click才可以參與架,你見作者唔中意,你唔click就得啦。口講無用,身體最誠實

呢個版區完全無測試,幾個陀地長期霸占吹水,無咩可觀。
陀地成日講埋d 日本垃圾(全球無人知、無人care 個 ...
FL2011 發表於 2021-2-18 14:52

得架啦!两张相吹水就当测试包胶!肤浅到吖!
想晒住cheapcheap酒店staycation咪晒啰!包装成包胶

得架啦!两张相吹水就当测试包胶!肤浅到吖!
想晒住cheapcheap酒店staycation咪晒啰!包装成包胶:titter ...
hanzawa 發表於 2021-2-18 19:26

都未開始測試, 陀地就急不及待跑入來抽水了,身體最誠實
呢個測試是未開始進行,因爲興趣不是太大,如果多人支持我先做啦。
到時可以係照片寫上測試日期做証,不過都是睇睇有無人支持先。