(加左相!)CUBE C30 大推力BBE音效MP3 END:01/10/2010

大推力 TF10等高阻耳機只要5/31格左右,且有BBE音效
4G版,可插卡,已UPDATE FIRMWARE
銀色,跟USB線一條,有盒
恆X行貨,有保到3月
START:250
EACH:10
EAT:300

配件齊唔齊??

配件齊唔齊??
紅豆仔 發表於 2010-9-26 21:20

原裝跟usb,說明書,f1耳機
但由於f1耳機已遺失,只跟原裝usb線,說明書

更新:已update firmware 所以可以播ape,flac

因為有bbe音效所以聽mp3都可以好正嫁!!
upupup!

加左相...!!!!

C HING 部mp3可以插卡嗎? 係micro 卡嗎?? 最大support到幾多G卡?? 可以影一影插卡個位黎睇下嗎??? 謝謝

C HING 部mp3可以插卡嗎? 係micro 卡嗎?? 最大support到幾多G卡?? 可以影一影插卡個位黎睇下嗎??? 謝謝:lov ...
mazuka 發表於 2010-9-30 02:10

支援MICRO-SD卡
最高32G 但唔係隻隻都得,16G就絕大部分都SUPPORT
因相機爛左,上面張圖都係問人借機影的,所以再影有D煩..唔好意思

大推力 TF10等高阻耳機只要5/31格左右,且有BBE音效
4G版,可插卡,已UPDATE FIRMWARE
銀色,跟USB線一條,有盒
...
神手達人 發表於 2010-9-26 19:09

2. 只接受以個人方式於交易廣場出售或拍賣貨品,全新相同貨品如多於兩件,必須在出帖前得到論壇管理員許可,否則會視作公司銷售,本站有權即時停止其交易並作出處分。
如發現貨品於其他平台出售或拍賣/ 售與非 hkepc 交易廣場合資格會員,一律終止其買賣並處分。

http://fs-forum.hk/thread-15970-1-1.html